BemutatkozásSzeretettel üdvözlök mindenkit a honlapomon!


Rákosi Géza női férfi szabómester és nemzeti viselet készítő vagyok. Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy immár az interneten is, ami lehet a jövő meghatározó kereskedelmi színhelyévé válhat, kicsit szélesítsem a nemzeti viselet készítők nem éppen hosszú listáját.
A szakmámat erdélyben tanultam, amelyből később mestervizsgát tettem. Magyarországon a szabómesterséget oktattam, és sokáig dolgoztam a konfekcióiparban is, mint csoportvezető.
Sajnos a mai világ megköveteli a minél olcsóbban és gyorsabban, lehetőleg a legnagyobb haszon mellett a legtöbbet gyártástechnológiát, ami legtöbb esetben a minőség és a tartósság rovására megy.
Én mint vállalkozó és mint a régi jól bevált dolgokhoz ragaszkodó ember, minden ruhadarabot a több száz éve bevált és a tartósságot garantáló módszerekkel és alapanyagokkal próbálok elkészíteni, nem mellőzve a sok időt igénylő kézi díszítő és egyéb munkafolyamatokat sem.
Mivel az igény a nemzeti viseletre egyre nő, értem ezalatt a bocskai ruhákat, Atillákat és a díszmagyar öltözékeket, próbálom a több százéves hagyományok alapján, nem nélkülözve a kézimunkát, az eredeti technológiával előállítani ezeket a gyönyörű és a világban méltán elismert ruhadarabokat.
Mindezeket a lehető legolcsóbb áron törekszem elkészíteni, bár tudni kell hogy a jó minőségű méteráru és kellékanyag ára nem alacsony.
Amennyiben nemzeti viseletet, vagy bármilyen másféle ruházatot szeretne készíttetni magának, úgy kérem keressen bizalommal!
Rákosi Géza
Férfi - női szabómester


Lakás:
           2351 Alsónémedi, Róna utca 8.

Műhely:        1101 Budapest, Korponai utca 11.

Mobil:            0620-8061252

E-mail:           rakosigeza@gmail.com

Kérem keressen bizalommal!