Obavijesti‎ > ‎

Školska godina 2016./2017.

objavio 30. kol 2016. 13:19 Mira Čuvidić   [ ažurirano 29. svi 2017. 04:58 ]
Poštovani roditelji!
Ove školske godine sve obavijesti koje se odnose isključivo na naš razredni odjel objavljivat ću u našem tečaju ŽELIM ZNATI VIŠE 2 pod naslovom OBAVIJESTI.
Obavijesti koje se odnose na ostale učenike naše škole ili širu društvenu zajednicu možete pročitati na ovoj stranici,

A SADA MATEMATIKA

A SADA MATEMATIKA novi je projekt udruge Centar znanja kojim se želi popularizirati matematika i matematički način razmišljanja. Svekupno je 23 nagrade u knjigama i časopisima za točne rješavatelje zadataka. Osim toga, svaki sudionik na poklon dobiva inspirativnu prezentaciju: “Zašto razmišljati matematički”, čiju ćete poveznicu dobiti ispunjavanjem obrasca za Vaša rješenja.

Ne trebate točno riješiti sve zadatke da biste dobili nagradu, jer se nagrada za pojedini zadatak daje jednoj osobi bez obzira kako su riješeni preostali zadaci. Možete rješavati samostalno, s prijateljima ili kolegama s posla. Može i cijeli jedan razred poslati svoje rješenje. Jedna osoba može poslati više rješenja, no svaki put treba biti druga e-mail adresa.

Cilj je projekta da se matematika više radi samostalno, s prijeteljima ili kolegama, u obitelji...Prvo kolo je započelo, a od njegovog uspjeha ovisi hoće li biti drugog, trećeg...