Obavijesti‎ > ‎

Prosinac

objavio 2. pro 2015. 08:59 Mira Čuvidić   [ ažurirano 18. pro 2015. 09:41 ]

PRIČAONICA ZA DJECU

19. 12. 2015. (subota) DND"Osmijeh" Rajić održat će Pričaonice za djecu u KUĆI DJEDA MRAZA u Novskoj, (blizu klizališta) od 17 do 20 sati. Pozivamo vas da nam se pridružite. Predlažem učenicima prvoga razreda da dođu u 18 sati. Možete doći i u 17 ili 19 sati, po želji i mogućnostima.


BOŽIĆNI KONCERT

Božićni koncert učenika OŠ Rajić odžat će se 21. 12. 2015. s početkom u 18 sati. Održat će se u okviru humanitarnog koncerta koji organizira Župa Rajić.   


TERENSKA NASTAVA

U ponedjeljak, 14.12. 2015. idemo u Zagreb. Učenici koji ne idu na terensku nastavu imaju nastavu i trebaju doći u školu. Učenici putnici, koji idu na izlet , također dolaze redovitim autobusima kao u školu. Čim, dođe autobus iz Borovca polazimo. Rajićani moraju u 7. 15. biti pred školom. Molim da djeca ne nose na put čips, smokiće i coca-colu, kako im ne bi bila mučnina. Nemotej djeci davati puno novca,  neka ponesu koji sendvič, negazirani sok i čiste vode. Pri povratku stajemo na svim stanicama.


KREATIVNA RADIONICA
DND "Osmijeh" Rajić organizira kreativnu božićnu radionicu u srijedu 9. 12. 2015. u 16 sati. Na njoj mogu sudjelovati i učenici prvoga razreda, ali samo u pratnji roditelja. Treba ponijeti tempere, ljepilo i staru dugmad. Dolazak nije obavezan.

VEČER MATEMATIKE
Naša se škola ove godine uključila u projekt Hrvatskog matematičkog društva VEČER MATEMATIKE.  
Cilj projekta je popularizirati matematičku znanost, razvijati pozitivan stav učenika prema matematici te pokazati svim sudionicima koliko je matematika lijepa i zabavna. Prošle godine u projektu je sudjelovalo preko 55 000 sudionika, a ove godine nadamo se da će odaziv biti i još veći.
Budući da u našem razredu ima dobrih matematičara sudjelovat ćemo u projektu. Stoga će matematičari sutra, 3. 12. 2015. doći kući kasnije, kako smo napisali u informativku, jer će ostati nakon nastave na matematičkim radionicama i natjecanju.