Obavijesti‎ > ‎

STUDENI

objavio 1. stu 2015. 21:46 Mira Čuvidić   [ ažurirano 26. stu 2015. 03:40 ]

PROMETNA UČILICA

Danas je posljednji ispit na PROMETNOJ UČILICI. Predlažem učenicima koji su se uključili u natjecanje da prije rješavanja ispita još pregledaju poučne sadržaje i vježbe, na kojima mogu također zaraditi bodove, a tek potop pristupe ispitu. A još do kraja mjeseca bodove možete skupljati na poučnim sadržajima i vježbama. Obavezno kliknite na PRIJAVA u gornjem desnom uglu ekrana, kada vam se pojavi ikonica s vašim likom tada ste prijavljeni.

Ovoga trenutka na nivou našeg razrednog odjela, ali i cijele OŠ Rajić, najbolji učenici s najviše bodova su: 1. mjesto - Kristian Petrić, 2. mjesto - Tena Sučić, 3. mjesto - Matej Došen, 4. mjesto - Petar Šušnja5. mjesto - Luka Medvedović.

Bravo za najbolje! Imate još priliku popraviti svoj rezultat. Najboljeg učenika/učenicu očekuje diploma i mala nagrada iznenađeja.

Natjecanje traje od 1. listopada (od 12:00 sati) do 30. studenoga 2015. (do 12:00 sati). Natjecanje vrednuje rezultate ispita i sveukupnu aktivnost u Prometnoj Učilici, i to broj pregledanih poučnih sadržaja, rezultate zadataka za vježbanje i rezultate na 6 od 10 ispita koje zadaje Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske. 

PRIVREMENI I NESLUŽBENI POREDAK UČENIKA


Kreativni likovni natječaj Kruhograd

Mlinar raspisuje nacionalni kreativni likovni natječaj “Kruho-grad” u kojem mogu sudjelovati sva djeca od prvog do petog razreda uključujući i peti razred osnovnih škola diljem Hrvatske.

Projektni zadatak:
Dragi mali crtači i crtačice, Mlinar vas nagrađuje putem u Gardaland za cijelu obitelj i drugim vrijednim nagradama. Sve što trebate napraviti je nacrtati grad po vašoj mašti, ali mora biti složen od Mlinar proizvoda.
Znači možete nizati različite Mlinarove pekarske proizvode i napraviti zanimljive kućice, zgrade i automobile. U vašem svijetu i Mlinar mliječna kifla može biti zgrada s mnoštvom prozora. Oslobodite svoju maštu i uronite u kreativan Kruhograd, a mi ćemo nagraditi vašu kreativnost.

Više o natječaju na poveznici: KRUH-OGRAD


TERENSKA NASTAVA

Učenici su dobili listiće na koje trebate potpisati suglasnost o terenskoj nastavi u Zagreb. Na listićima piše detaljnije o terenskoj nastavi. Molim vratite listiće sutra u školu kako bismo znali broj učenika koji će ići u Zagreb. Detaljnije informacije slijede.


ŠKOLSKE TORBE OSTAJU U ŠKOLI

Kako učenici ne bi morali torbe nositi u Novsku, ostavit će ih u školi do ponedjeljka. Iz matematike ćemo u ponedjeljak rješavati zadatke s listića tako da nam ne treba udžbenik ni bilježnica.

To znači da nema zadaće ovaj vikend.KAZALIŠNA PREDSTAVA

U petak 20. 11. 2015. učenici od prvog do 4. razreda ići će u Novsku u GRADSKO KINO gledati KAZALIŠNU PREDSTAVU. Ulaz je besplatan, trebali bi samo platiti 10 kuna prijevoz autobusom.

Imamo tri sata nastave, a nakon doručka u pola 11 idemo u Novsku. Predstava traje oko sat vremena, počinje u 11 sati. Odmah nakon predstave idemo kući. Autobus će stajati na svim stanicama i pred školom. Molim da se roditelji učenika koji stanuju blizu škole dogovore s djetetom hoće li sići kod škole ili na autobusnoj stanici. Svi učenici danas su dobili listić koji trebate potpisati ako ste suglasni da vaše dijete ide.

Kako učenici ne bi morali torbe nositi u Novsku, ostavit će ih u školi do ponedjeljka. 

To znači da nema zadaće ovaj vikend.


ŠKOLSKA KUHINJA

Cijena mliječnog obroka za mjesec studeni iznosi 105 kuna.


PRIBOR ZA LIKOVNI

5. 11. 2015. - kolaž

12. 11. 2015. - flomasteri

19. 11. 2015. - vodene boje

26. 11. 2015. - olovka, drvene bojice

RODITELJSKI SASTANAK održat će se u utorak 3. 11. 2015. s početkom u 17 sati.