Prijatelji iz OŠ Garešnica

objavio 30. tra 2013. 02:44 Rajićki Bistrići   [ ažurirao/la 30. tra 2013. 02:44 Mira Čuvidić ]
Naši prijatelji iz OŠ Garešnica rekli su o susretu:

Jedva smo dočekali 26. 4 kada smo krenuli autobusom u posjet svojim prijateljima-učenicima 2. razreda OŠ Rajić . Oni su nas dočekali ispred svoje škole gdje su nam u narodnim nošnjama otplesali neke plesove njihova zavičaja. Zatim smo obišli njihovu školu i smjestili se u njihovoj učionici.
 
Naši prijatelji su nam prezentirali svoj projekt Matematika Lonjskog polja iz kojeg smo saznali puno toga zanimljivog . npr. koliko roda dnevno pojede žaba, koliko kilometara roda proputuje i sl. Malo smo ponovili svoja znanja iz matematike, prirode i društva i hrvatskog ispitujući jedni druge.
 Naravno , najdraže nam je bilo druženje na sportskim terenima gdje smo se natjecali u nošenju loptice u žlici, trčanju, nogometu i graničaru, a zatim smo i s njima zaplesali u kolu.
Bilo nam je lijepo pa je vrijeme brzo prolazilo. Na kraju smo podijelili diplome najbržem dječaku i djevojčici ( najbrži dječak je bio Marko iz OŠ Rajić, a najbrža djevojčica naša Majda Jakšić) , te najspretnijem u nošenju loptice u žlici -našoj Nei Jurković. Nakon toga smo razmijenili darove i krenuli kući - sretni i zadovoljni što smo proveli ovako lijep dan sa svojim prijateljima. 

Prijatelji iz Garesnice


Comments