Райна - Raina

Фолкдивата Райна изненада феновете си в социалната мрежа Фейсбук, като пусна провокативен фотос, на който се е излегнала гола във ваната, пише Блиц. На снимката ясно се вижда бедрото на изпълнителката на "Пайнер", а гърдите си е покрила с двете си ръце. Останалата част от интимните части на бившата изгора на Константин са скрити от обилно количество пяна.

Над фотоса Райна закачливо е написала: "Мързел тайм". Коментарите под разголената снимка не закъсняха и мъжката част засипа профила на певицата с възклицания като "Секси кака" и "Не искаш ли спасител". Имаше и такива обаче, които побързаха да критикуват изпълнителката. "Красива си. Но няма нужда да се събличаш, за да се види", коментира фен на македонското девойче, а друга потребителка на онлайн мрежата написа: "За първи път Райна да се разголва. Това е нещо ново за мен".

Райна, която преди дни представи новото си видео към песента "Лицемери", благодари на феновете за начина, по който са приели сингъла ѝ.

"Благодаря на всички за силните отзиви за новата ми песен. Отдавна ми се искаше да изпея песен за нещата от живота, за нещата, с които се сблъскваме ежедневно, но сме толкова забързани към нещо си, че сме свикнали да приемаме за нещо нормално това, което всъщност не е и не бива да бъде..." - обръща се певицата към почитателите си в социалната мрежа и допълва:

"Лицемерието в съвременното общество се счита от много хора за нещо нормално и естествено за живота, сякаш е неизбежно и необходимо. С проявата на лицемерие не трябва да се свиква и точно това ме провокира да изпея песен с този текст - послание... Доволна съм, че текст и музика се сляха в едно, също както и това, че ги облякох в семпъл, но въздействащ клип в унисон с настроението и посланието на песента. Благодаря Ви, за това, че я оценихте!"

"Лицемери" е по музика и аранжимент на Оцко, автор на текста е Мариета Ангелова. Видеото е дело на Николай Скерлев.