Rautatiet Tallinna-, Helsinki-, Tukholma-Jorvas


Siiry esityseen, paina painiketta

Tallinnaan rautateitse , Helsinki - Tallinna rautatietunneli ? Tukholmaan alle kahdessa tunnissa Helsingistä ? Juna Brysseliin lähtee Helsingin rautatieasemalta kello 16.00 ja on perillä Brysselissä aamulla ennen 8.00 ? Turustako matka Tukholmaan autolla ja junalla, ajamalla ensin etelään ja siitä vähän alle tunnissa Tukholman keskustaan junalla ? Koti Virossa työpaikka Espoossa ?  Tässä seitsemän ehdotusta toteuttaa homman, rautatietä käyttäen joka kulkee rautatietunneleissa, silloilla ja penkereillä Suomenlahden alitse, Turun saariston lävitse ja jopa rautatietunnellilla Ahvenanmeren alitse. Lisäksi ehdotuksia saada junalla kuljettua mukana perheen auto. Myös lentoliikenne on huomioitu siten että ehdotuksissa esitetään miten päästään lentoasemille.
Ehdotukset ratkaisevat Helsinki-Tallinna, Helsinki-Tukholma, Tallinna-Tukholma yhteydet lisäksi ehdotus uudeksi rantaradaksi.
Koska ELSA rata tulee muuttamaan ratkaisevasti liikennettä Länsl-Uudellamaalla niin joihinkin esityken karttoihin on myös piirretty radaksi yksi ELSA radan vaihtoehdoista.
Tällä hetkellä kun tätä kirjoitetaan niin ELSA on pelkkää suunnitelmaa mutta kuinka pitkään ?

Viimeinen muutos 2016-07-01