Electrònica‎ > ‎

Sony guanya PS Jailbreak a Austràlia i inicia accions als EUA

5 de set. 2010, 23:47 publicada per みんなの日本語minna no nihongo
Ja tenim la primera sentència judicial contra el PS jailbreak ( un llàpis USB per poder jugar a les còpies de PS3 ) a Austràlia i ha estat favorable a Sony, ja que el tribunal ha dictat de manera permanent la prohibició de l'importació, distribució, venda o promoció del PS jailbreak ( fins ara tots els USB estaven retinguts de forma cautelar ). Del document judicial també s'extreu que tots els dispositius existents i futurs en poder de les 3 botigues denunciades ( OzModChips, ModSupplier i Quantronics ) han de ser posats a disposició d'un tercer, que actuarà en nom de Sony. A més els denunciats hauran de pagar una quantitat de diners acordada com a indemnització per cobrir les despeses del procediment judicial.

Als Estats Units, Sony segueix la seva batalla judicial demandant en un tribunal californià a ShopPSJailBreak.com, un dels distribuïdors oficials del PS jailbreak. En la demanda s'acusa de violació de copyright i infracció de marques a Zoomba LDC, responsable de la web. SCEA que està buscant rebre una compensació per danys i perjudicis, així com el bloqueig de la venda del PS jailbreak en territori nord-americà.

La veritat és que per el preu que te ( 100 € ), i després la possibilitat de tenir un "baneig" massiu en PSN no se jo si val molt la pena...
Comments