GRUPos OPTEATRHELIOS


Optativas de "Expresión Dramática" de 6º de Ed. Primaria, 1º y 2º de ESO

del Colegio Helios de L'Eliana (Valencia)

 

 

LLUM NEGRA

  • Llum negra a escena

 RAFA DESCO

 

Acceso directo al BLOG de OPTEATRHELIOS presiona los grupos

OPTEATRHELIOS 1º ESO'08

Este curso escolar 2008-2009, veintidós alumnos y alumnas componen la optativa  de "Expresión Dramática" de 1ºde ESO son: Julia,Alicia,Paula, Guille, Celia, Laura A., Xavier, Raúl, älvaro, Raquel, Antonio, Marta, Borja, Clara, Juan,Laura R., Nacho, Marta, Alfredo, Daniel, Guillermo y Harley.

  OPTEATRHELIOS 2º ESO'08                                             

Este curso escolar 2008-2009, quince alumnos y alumnas componen la optativa  de "Expresión Dramática" de 2ºde ESO son: Jorge, Amalia, Alejandro F.,Alberto, Lorena C. Tomás, Alira, Alejandro S., Naomi, José E., Alicia, Andrea, Amapro, Yolanda y María.

OPTEATRHELIOS 6º'07

Este curso escolar 2007-2008 los alumnos y alumnas que componen la optativa  de "Expresión Dramática" de sexto de Ed. Primaria son: Laura, Xavier, Raúl, Álvaro, Raquel, Antonio, Marta, Borja, Javier, Clara, Juan, Laura, Nacho, Alfredo, Celia y Paula.

OPTEATRHELIOS 1º ESO'07

Este curso escolar 2007-2008 los alumnos y alumnas que componen la optativa  de "Expresión Dramática" de Primero de ESO son: Gabriel,Miguel Ángel, Enrique, Pau, María, Alicia, Guillem, Alfonso, María, Matíes, Ana, Javier, Manuel, Robin, Juan, Guillermo, José Elias.

OPTEATRHELIOS 2º ESO'07

Este curso escolar 2007-2008 los alumnos y alumnas que componen la optativa  de "Expresión Dramática" de Segundo de ESO son:Verónica, Manuel, Alejandro, Adrián, Jorge, Gonzalo,Aitor, Daniel, Borja, Guillermo, Javier, Fernando, Álvaro, Héctor, Javier, Adrián y Carlos.

 

 

OPTEATRHELIOS I'06

 

Alumnes de l'optativa de teatre  de 1r ESO .Curs 2006-2007

L'obra de teatre que hem preparat enguany s'anomena "La tentación de la miel"

Aquesta obra dóna a entendre als xiquets i xiquetes del perill de la droga. Al bosc de Moccan,l'òliba regenta una discoteca, a ella acudeixen uns animals molt peculiars. Alguns d'ells intentaran vendre la "mel"(droga),però òliba queés una sàvia tractarà pert tots els mitjans que açò no ocórrega.                                                                 Imperarà el valor de l'amistat entre els animals del bosc?

Aquest muntatge es representarà a l'escola dintre de les VXI Jornades de Teatre i Expressió.                                                                 També en la X Mostra de Teatre Escolar de Torrent. A les 11 del matí  del dia 10 de maig a l'Aula de Cultura de la CAM.

BLOG DEL GRUP DE TEATRE OPTEATRHELIOS II

 Blog dels alumnes de l'optativa de teatre de 2n ESO                         Curs 2006-2007

Enguany. els alumnes de 2n ESO,anem a participar en un projecte molt ambiciós "TALLERS A ESCENA " de La Fundació LA CAIXA. L'obra a representar es Romeo i Julieta. Nosaltres hem fet una adaptació i l'hem anomenat "EL BOSC DE VERONALAND". L'estrena serà a l'escola el dia 26 d'abril i en la inaguració de la Mostra, el dia 2 de maig a les 19'00 h, al teatre El Musical d'Alaquas.

VIDEOS DEL GRUP OPTEATRHELIOS