PRESENTACIÓ


Ràdio Pinetons és un projecte de l'Escola
Els Pinetons conjuntament amb Ràdio Silenci, la ràdio de l'Ajuntament de la Garriga.

Els alumne treballen, principalment, continguts d'expressió escrita, lectura i ortografia de l'àrea de llengua catalana. També ens ocupa una bona part de la programació d'informàtica i alguns aspectes de medi, de plàstica i de música. Les decisions importants les prenem a l'Assemblea de la classe.

Noticiari
El passat 22 d'octubre els alumnes de sisè vam començar a enregistrar les càpsules que s'emetran dins del programa Sisetons sota els pins. Aquests dies enregistrarem la biografia d'un personatge històric català, la crítica d'un llibre i la crítica d'una pel·lícula.

COMENCEM NOVA TEMPORADA!

Ja tenim nom del programa per a la temporada 2014/15. Per votació popular, el programa dels nens i nenes de l'escola els Pinetons es dirà Sisetons sota els pins.

El programa s'emetrà a partir del 14 de gener. Ens podreu escoltar cada dimecres de 20:30h a 21:00. Mitja horeta ben refrescant que us ajudarà a acabar el dia.

Volem destacar que enguany són molts els pares, mares, avis, àvies, tiets i tietes que ens estan acompanyant a l'emissora fent de públic. Us animeu a venir?

També podreu escoltar els programes  clicant en aquest enllaç:

http://ves.cat/jdAJ

Com en les edicions anteriors, us parlarem de les notícies de l'escola, del santoral i realitzarem entrevistes. També us farem crítiques de cinema, de llibres i us aproparem a la vida d'un personatge històric català. Enguany hem incorporat una nova secció en anglès. Com cada any, comptarem amb la col·laboració dels nens i nenes de cinquè en la secció de les comarques i llocs emblemàtics de la comarca.

Així que ja ho sabeu,  us esperem els dimecres de 20:30h a les 21:00.  Comencem el 14 de gener del 2015.

Esperem que us agradi!

Els alumnes de cinquè segueixen amb el projecte de ràdio a l'escola. El programa de ràdio de caire setmanal, s'emetrà des de la mateixa escola a partir del mes de gener. Aquest any ambdós programes duen per nom:

                                (5è A)                                                    (5èB)Si vols baixar-te el darrer programa, Clica la icona i entraràs a la web de Ràdio Silenci, allà el trobaràs.
Programes emesos fins ara:
 
Curs 2007-08    Garripins.

   Curs 2008-09    Els 23 principiants
                                                          
   Curs 2009-10    Aquí no hi ha qui calli
                               
   Curs 2010-11    Socors, s'acosta un tsunami!
                               
   Curs 2011-12     Surfejant per les ones

    Curs 2012-13   Si no crides no et sentim

    Curs 2013-14   Pícnic Pins
    
    Curs 2014-15   Sisetons sota els pins


 

Clicant la icona de Ràdio Silenci, la pots sentir en directe. Des d'aquí podràs escoltar els programes de l'escola tots els dimecres al vespre.