Tapahtumat‎ > ‎Tulevat tapahtumat‎ > ‎

Kartanon talvipäivä 2017

Chers Amis,


Talvi on täällä Pohjolassa kovin pitkä ja pimeä, vaikka kaamoksen synkeä koura on jo kirvoittanut otteensa. Kevääseen on kuitenkin vielä aikaa, ja talvikausi tarjoaa niin valitettavan vähän huvituksia. Niinpä onkin oivallista kokoontua yhteen ystävien kesken ja viettää talvipäivää kartanolla! Pienen puuhastelun ja uusimpien juorujen äärellä päivä kuluu rattoisasti. Notkistaaksemme talven kangistamia jäseniämme voimme myös hieman tanssahdella: tanssimestarilla on kuulemma uusia, muodikkaita tansseja maailmalta! Maailmalta kuuluu myös kiinnostavia, joskin sangen huolestuttavia uutisia. Oletteko jo kuulleet vallankumouksellisista ajatuksista, jotka kytevät Ranskassa?


Talvipäivä on hyvin epävirallinen tilaisuus. Juhlavimmat edustussilkit kannattaa jättää kotiin. Sen sijaan oman käsityön ottamista mukaan suorastaan suositellaan. Mikäs sen mukavampaa teekupposen äärellä kuin vaihtaa kuulumisia ja ommella! Tammerforssin sociétén mamselli Sand ja Johanna-rouva ovat luvanneet auttaa ja opastaa, jos uusi puku hangoittelee vastaan.


Luvassa on siis mukavaa yhdessäoloa, käsitöitä, tanssia ja muuta pientä ohjelmaa. Nälkäiset maarumme tyynnytämme lämpimällä keittolounaalla ja iltapäiväteellä.


Kartanon talvipäivä järjestetään Haiharan kartanolla Tampereen Kaukajärvellä lauantaina 25.2.2017 klo 10.30-20.00. Lämpimästi tervetuloa, uudet ja vanhat ystävät!


Osallistumismaksu on 16 euroa/henkilö. Osallistumismaksulla katetaan kartanon vuokra sekä keittolounas. Viimeinen ilmoittautumispäivä ja osallistumismaksun eräpäivä on maanantai 20.2.2017. Maksutiedot lähetetään osallistujille, kun ilmoittautuminen on vastaanotettu.


Ilmoittautuminen tapahtumaan lomakkeella:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfABdXlDMGztwa8eN3Q3acWwbL6WzL5xhrO6YGNtXgJ6oiS1w/viewform


Muuta huomionarvoista


Tapahtumapaikalla voi vaihtaa vaatteet.

Jos rikkoo, myös maksaa.

Tilassa ei saa polttaa kynttilöitä.

Vieraita pyydetään tuomaan omat ruokailuvälineet: lautanen, aterimet, juomalasi, kahvikuppi.

Haiharan kartanon alueelle on mahdollista pysäköidä ilmaiseksi.

Kaukajärven keskustassa on kauppa, josta voi päivällä hakea pientä purtavaa, mikäli vatsa kurnii ennen, jälkeen tai välissä keittolounaan ja iltapäiväteen.

Bussi numero 10 lähtee Keskustorilta pysäkiltä R, ja linjan päätepysäkki on Haihara. Matka kestää n. 30 minuuttia ja maksaa 3,00 EUR. Päätepysäkiltä kun suunnistaa vanhan tuulimyllyn ohi, löytää perille.


Tiedot


Kartanon talvipäivä

Lauantaina 25.2.2017


Haiharan kartano

Haiharankatu 30

33710 Tampere


http://www.tampere.fi/kulttuuripalvelut/toimipisteet/haihara.html


Ilmoittautuminen


Ilmoittautumislomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfABdXlDMGztwa8eN3Q3acWwbL6WzL5xhrO6YGNtXgJ6oiS1w/viewform


Osallistumismaksu Kartanon talvipäivään on 16 euroa/henkilö. Ilmoittautua voi lomakkeella.


Tiedustelut (ml. ilmoitukset liittyen lomakkeen käytön teknisiin ongelmiin): info.amusette@gmail.com


Comments