BENVINGUTS A LA WEB DE LA QUEDADA D'AMICS SANT SILVESTRE

 

 

 
La VII QUEDADA D'AMICS SANT SILVESTRE tindrà lloc el proper 31 de desembre de 2013 a les 16:30.
 
El punt de trobada, sortida i arribada sirà a la zona publica recreativa que hi ha junt al torrent abans d'arribar a la Platja de Ciutat Jardí.
 
PUNT DE TROBADA:
 
 
No cal inscriure's ja que no es tracta d'una competició ni prova organitzada (per tant no hi haurà ni classificacions ni trofeus) tan sols es un motiu per compartir el darrer entrenament de l'any de la forma que més ens agrada qué es correguent. Aquí no hi ha guanyadors ni vençuts.
 
La distancia del circuit es aproximadament  d'uns 10km que pel carril bici que va per devora la mar, passa per Ciutat Jardí, Cala Gamba, Es Carnatge, C'an Pastilla i el punt de gir es just després del  Balneari 15 i tornada pel mateix lloc.
 
RECORREGUT I PERFIL:
 
 
 
PUNT DE GIR:
 
  
                                                                                                                      
 
Després en arribar farem el possible perquè no falti l'aigua i un poc de berenar (Cadasqú es lliure per dur qualque cosa) per compartir ademés de l'esforç unes rialles i celebrar tots junts l'acabament de l'any atlèticament parlant.
 
 
 
  
 
Tota persona que participi ho fa sota la seva responsabilitat i haurà en tot moment de complir amb les normatives de transit i totes les demés que siguin d'aplicació ja que el circuit romandrà obert al public, així com a respetar als demés vianants.
 
 
 
També podeu trobar mes informació i veure els comentaris de la gent sobre aquesta quedada al foro de www.atletasdebaleares.com o per e-mail a tonimdj@gmail.com.
 
Anima't ho passarem genial!!!
 
 
ċ
24horascorriendo 24horascorriendo,
29 oct. 2009 9:47
ċ
24horascorriendo 24horascorriendo,
29 oct. 2009 10:06
Comments