Python Akademiet


Python programmerings kurser - hvem kan deltage?

Python Akademiet udbyder kurser i Python programmering. Kurserne er åbne for alle og udbydes i privat regi til en absolut fair pris. Det betyder, at du kan deltage i alle kurserne uden at din deltagelse er omfattet af restriktioner i forhold til din arbejdsmæssige status.

Python grundkursus udbydes løbende med faste datoer for kursusstart. Der kan højest deltage 16 på hvert hold og såfremt der er mindre end 10 deltagere forbeholdes der ret til at aflyse kurset.

Der kan oprettes kurser der ligger indenfor normal arbejdstid, som udenfor. Kurser i weekender oprettes også, såfremt der er tilstrækkeligt tilslutning hertil.

Python programmerings kurser - hvor afholdes de?

Python Akademiet udbyder kurser i hele Danmark. Du kan derfor nemt tilmelde dig et kursus der afholdes i dit lokale nærområde. Det betyder for dig som deltager, at du har kort afstand til kursusstedet.

Python Akademiet etablerer også kurser hos den enkelte virksomhed og gerne i virksomhedens arbejdstid efter aftale.

Python programmering - hvor bruges det?


Programmeringssproget Python er i løbet af de sidste par år blevet utroligt populært og selv de store universiteter i USA har overgivet sig til Python. Det er der en god grund til. Python er utrolig alsidig programmeringssprog der er anvendeligt i alle sammenhænge lige fra erhvervslivet til forskning. Python bruges blandt andet i alle sammenhænge hvor der er behov for behandling af forskellige data, det være sig lagerstyring, finansiel analyse, forskning, statistik, Big DATA, simulering af modeller, komplexe beregnings modeller, netværks administration, filhåndtering og meget mere. Det er stort set ikke grænser for hvor programmering i Python kan anvendes. Kort sagt er Python programmering værktøjet der gør dig uafhængig af eksisterende software.

Python bygger på Open Source og er gratis. Den overvældende interesse for Python har betydet, at der er tusindvis af gratis moduler til fri afbenyttelse og der kommer dagligt flere til. Python er værktøjet der sætter dig i stand til at løse selv vanskelige opgaver med kun få liniers kodning, løsninger der ikke kun kan bruges af dig selv, men også dine kolleger og din virksomhed.

Hvem kan bruge Python programmering?


Python programmering er for alle og kan bruges i alle erhverv, til at løse store som små opgaver i det daglige arbejde. Du vil allerede efter det første kursus erfare, at Programmering i Python kan gøre dig uafhængig af dyrt software og, at du med simple programmerings teknikker kan løfte selv store opgaver.

Python er uafhængig af platformen. Det betyder, at de programmer der laves i Python kan afvikles på Windows, Linux og Mac platformen uden der skal ændres i programmeringen eller koden.

Erfaringen viser!

 • At virksomheder bliver uafhængige af dyre software løsninger.

 • At virksomheder der bruger Python hurtigere udvikler nye løsninger og produkter.

 • At udviklet Python kode nemt kan ændres til nye forhold uden store tidsmæssige omkostninger.

 • At ansatte der har lært Python bidrager konstruktivt til løsninger på deres arbejdsplads.

 • At ansatte med Python programmering tidsmæssigt kan reducere daglige administrative opgaver, og dermed bidrage til mere innovation i virksomhederne.

Kommende Kurser

Python grundkursus

Programmering for alle.
Start:
Torsdag d. 12. november 2015, kl. 16:00.

Sted:
Glumsø Kro

Tilmelding:
Seneste dato for tilmelding d. 5. november 2015.


Tilmelding til kurset klik her.

Kommende foredrag

Info aften

Programmering for alle

Sted: HK Østjylland, Sødalsparken 22, 8220 Brabrand.

Dato: Mandag d. 26. oktober 2015 kl. 17:00.

Gratis adgang.

Nyheder og Omtaler

 • Python Akademiet på Mikromesse Python Akademiet deltog på Danmarks første Mikromesse for Mikrovirksomheder. Her var godt 25 mikrovirksomheder samlet og viste deres tilbud til kunderne i Glumsø og omegn."Vi skulle selvfølgelig være med ...
  Sendt 9. sep. 2015 02.35 af Claus Holm Larsen
 • Python - ”The next Big Thing”. Programmører over hele verden elsker Python og programmeringssproget har de seneste år udviklet sig til at blive et af de mest udbredte. Årsagen er enkel og lige til: Python kan ...
  Sendt 11. jun. 2015 23.24 af Claus Holm Larsen
 • Python – når du vil booste karrieren. Takket være internettet, er verden bliver mindre og mere forbundet. I den seneste tid, er internettet og de enheder, der får adgang internettet vokset eksplosivt, og tendensen er stigende. Fra ...
  Sendt 1. maj 2015 03.52 af Claus Holm Larsen
Viser post 1 - 3 af 3. Vis flere »

Introducerende seminar

Bestil et introducerende seminar og få mere information om hvad Python programmering er og kan gøre.
Se mere under menuen Seminarer

Python information

Vil du vide mere om Python programmering og har du spørgsmål, så ring
+45 40 777 587, eller send en mail med dine spørgsmål til:
pythonkurser@gmail.com

Comments