Ajánlás

 
Üdvözlök minden ide látogatót, én Jásdi Kiss Imre vagyok, Jásdon születtem , 
1528-ban készült Magyarország első térképe (Lázár mester és Jakob Ziegler alkotása), amelyen Iayst néven
ábrázolják
.
 A magyar embert, ha bánat éri, akkor bánatos,  "oS," ha víz , akkor vizes, "eS". Ha okkal tesz valamit, akkor pedig okos, "oS". Mivel okos, ezért nyilván mikor nevet ad egy településnek, akkor is okkal cselekszik, tehát a név mutatni fogja az okot. Jásd régi neve Lásd, még régebbi Layst.
Az  ősmagyar sírleletek, a nyelvünk, a helynevek, és a keresztény vallás eszköztárának ellentmondásait raktam egy csokorba, és okot kerestem arra a hatalmas káoszra ami kirajzolódott.
 Történelmünk érthetetlen, és értelmetlen. A szándékosság volt az első, ami segített tisztán látni, mert rámutatott az okozóra. A szándékos zavarkeltőt pedig már csak körbe kellett rajzolni, hogy az alapokot  megtaláljam.

  A valóságban ez a folyamat kettő esztendeig tartott, rengeteg kutatást igényelt és csodák, csodálatos egybeesések kísérték. Rettenetes következetességgel dolgoztam, mivel a téveszmék kialakulásának okát az igénytelenségben látom.
 A tudományos leírás csak szeletét adná annak amit találtam. Egy regény a komolyság rovására menne. Filmet fogok készíteni, A fal mögött címmel. Dokumentum hangulati elemekkel, és animációval.
   Tanulmányok, és forgatókönyvrészletek lesznek olvashatók a lapon. Később talán részletek a filmből is. Minden segítséget elfogadok, anyagit szellemit egyaránt.


                                                                      Egy az isten.


                                                                                    ..............................................

                                           Az oldal folyamatosan töltjük , türelmeteket kérem .........


mystatAloldalak (1): Támogatások