Puulan veneseura ry vaikuttaa koko Puulan vesistöalueella

Puulan veneseura ry:llä on pitkä perinne edistää veneilyä hoitamalla retkisatamia, ottamalla kantaa alueen satama- ja ympäristöasioihin sekä huolehtia veneiden katsastuksista.  Puulan Veneseura ry jäsenmaksu 25 € vuodessa, joka sisältää Suomen purjehdus – ja veneilyliiton jäsenyyden. Jäsenlehti Nautic tarjoaa mielenkiintoista luettavaa, niin matka- kuin kilpapurjehtijalle - ja koko perheelle.

Suomen Purjehdus ja Veneily sekä Suomen Meripelastusseura solmivat yhteistyösopimuksen, jossa yhtenä kohtana on yhteisten jäsenetujen kehittäminen. Nyt Puulan Veneseura ry:n jäsenet saavat konkreettisen etuisuuden, Trossi-jäsenpalvelun etuhintaan.

Puulan veneseuran ry lipun juhlallinen vihkimistilaisuus Martan saarella 7.7.2013. http://bit.ly/15oX0QG . Puulan veneseuran jäsenet saavat käyttää lippua katsastettuissa aluksissaan. Puulan veneseura ry:n lippuja on nyt saatavilla. Jäsenet saavat sen käyttöönsä vuosittain katsastettuihin aluksiinsa. Varaa katsastusaika Ari Kyröläiseltä, puh. 050 520 4460. Seuraavat katsastukset keväällä 2019.

Suomen Purjehdus ja Veneilyn ja pursiseuran jäsenenä Sinulla ja veneelläsi on oikeus osallistua kilpailuihin, saat oikeuden käyttää virallista FIN-purjenumeroa, vuosittaiset katsastuspalvelut seurasi kautta, edullista veneilykoulutusta, nautit yritysyhteistyö- kumppaneiden tarjoamista alennuksista ja eduista sekä vaikutat koko Suomen veneilykulttuurin kehittämiseen. Suomen Purjehdus ja Veneily ylläpitää jäsen- ja venerekisteriä, jota seurojen vastuuhenkilöt päivittävät säännöllisesti. Jäsen ja veneasiat on helppo hoitaa omassa seurassa, missä tiedot korjataan tai täydennetään koko järjestön yhteiseen tietokantaan. SPV:n jäsenenä sinut on vakuutettu vahinkovakuutusyhtiössä tapaturmavakuutuksella. Veneseuran jäsenillä on käyttöoikeus käyttää katsastetussa veneessään Puulan veneseuran lippua.

Puulan veneseura ry:n kevätkokous Hirvensalmella pe 19.10.2018 klo 17:00.

Oletko kiinnostunut purjehduksesta? Ota yhteyttä!  Seuralla on käytössä kaksi optimistijollaa ja kolme 2.4 mR luokan purjevenettä. Lisäksi kaksi suurempaa lahjoitettua venettä kokeneille purjehtijoille ( Joe17 ja Swan Still).

Katso ja tykkää Facebook Puulan veneseura .


Linkkejä Puulalle

Puulan Järvipelastajien päivystysnumero
040 779 5815
Hätänumero 112

 
(c) 17.11.2016 pvseura at gmail.com