Puulan veneseura ry vaikuttaa koko Puulan vesistöalueella

Puulan veneseura ry:llä on pitkä perinne edistää veneilyä hoitamalla retkisatamia, ottamalla kantaa alueen satama- ja ympäristöasioihin sekä huolehtia veneiden katsastuksista. Puulan Veneseura ry jäsenmaksu 25 € vuodessa, joka sisältää Suomen purjehdus – ja veneilyliiton jäsenyyden. Jäsenlehti Nautic tarjoaa mielenkiintoista luettavaa, niin matka- kuin kilpapurjehtijalle - ja koko perheelle.

Suomen Purjehdus ja Veneily sekä Suomen Meripelastusseura solmivat yhteistyösopimuksen, jossa yhtenä kohtana on yhteisten jäsenetujen kehittäminen. Nyt Puulan Veneseura ry:n jäsenet saavat konkreettisen etuisuuden, Trossi-jäsenpalvelun etuhintaan.

Puulan veneseuran ry lipun juhlallinen vihkimistilaisuus Martan saarella 7.7.2013. http://bit.ly/15oX0QG . Puulan veneseuran jäsenet saavat käyttää lippua katsastettuissa aluksissaan. Puulan veneseura ry:n lippuja on nyt saatavilla. Jäsenet saavat sen käyttöönsä vuosittain katsastettuihin aluksiinsa. Varaa katsastusaika Ari Kyröläiseltä, puh. 041 569 6727. Seuraavat katsastukset keväällä 2021.

Suomen Purjehdus ja Veneilyn ja pursiseuran jäsenenä Sinulla ja veneelläsi on oikeus osallistua kilpailuihin, saat oikeuden käyttää virallista FIN-purjenumeroa, vuosittaiset katsastuspalvelut seurasi kautta, edullista veneilykoulutusta, nautit yritysyhteistyö- kumppaneiden tarjoamista alennuksista ja eduista sekä vaikutat koko Suomen veneilykulttuurin kehittämiseen. Suomen Purjehdus ja Veneily ylläpitää jäsen- ja venerekisteriä, jota seurojen vastuuhenkilöt päivittävät säännöllisesti. Jäsen ja veneasiat on helppo hoitaa omassa seurassa, missä tiedot korjataan tai täydennetään koko järjestön yhteiseen tietokantaan. SPV:n jäsenenä sinut on vakuutettu vahinkovakuutusyhtiössä tapaturmavakuutuksella. Veneseuran jäsenillä on käyttöoikeus käyttää katsastetussa veneessään Puulan veneseuran lippua.

Puulan veneseura ry:n syyskokous tulossa.

Oletko kiinnostunut purjehduksesta? Ota yhteyttä! Seuralla on vuokrauskäytössä kaksi optimistijollaa ja kolme 2.4 mR luokan purjevenettä. Lisäksi kaksi suurempaa lahjoitettua venettä kokeneille purjehtijoille ( Joe17 ja Swan Still) sekä kunnostettavana Finnjolla.

Katso ja tykkää Facebook Puulan veneseura .

Jasenasiat

Retkisatamat

Paivystys

Venekatsastus

Linkkejä Puulalle

Puulan Järvipelastajien päivystysnumero 040 779 5815 / 0800 30 22 30 SMPS valtakunnallinen palvelunumero

Hätänumero 112

(c) 10.2.2021 pvseura at gmail.com