Főoldal


Köszöntő

Üdvözöljük a pusztamérgesi e-Magyarország Pont honlapján!

Egyre több időt töltünk a monitor előtt. Már nem csak a levelezésünk, hanem a receptjeink, fotóink (egy része) is a gépünkön / interneten tárolódik. Hát persze! - horkan fel az ellentábor...

Pedig ez nem feltétlenül haszontalan dolog. Ha okosan használjuk a számítógépet, egy gyors, pontos és megbízható segítőtársra teszünk szert; nem feltétlenül "kocka" az, aki a gép előtt ül. :)
A különböző kiadványok, képeslapok, multimédiás tartalmak bajosan készülhetnének el a számítástechnika alkalmazása nélkül. Sőt! Amikor a reggeli kávénkhoz bedobjuk a vizet a mikróba, máris használtuk a számítástechnikát - ha a telefonunkra vagy digitális órára ébredünk, szintén igénybe vettük a processzorok szolgáltatásait. Pedig egyetlen percet sem töltöttünk a monitor előtt!
LAN Party 5.
Ez már az új helyen 2008. nyarán, zsúfolásig tele gépekkel


Nem elfecsérelt idő az sem, ha játszunk. Helyzetfelismerésre, kombinációra, ügyességre és kreativitásra ilyenkor is szükség van. A pihenés, a regeneráció fontos! Ezalatt olyan tevékenységeket végezzünk, ami örömet, kikapcsolódást jelent - ehhez is jó "társ" lehet egy számítógép - persze nem elfeledkezve feladatainkról és szeretteinkről!
De ha netán vannak, akik tőlünk távol élnek... nos, megint belép a PC a képbe.
Nem megkerülhetetlen, de egyre nagyobb szerepet tölt be életünkben.
Használjuk okosan - ne cél legyen, hanem eszköz,
aminek segítségével elérjük céljainkat!


Comments