Google+ tapahtuma - kuvat
Kiitokset kaikille tapahtumassa 2017 mukana olleille ajoneuvokunnille, yleisölle ja yhteistyökumppaneille.

Saamamme positiivisen palautteen perusteella tulemme toteuttamaan tulevana kesänä upean suosion saaneen ajotapahtuman jo neljättä kertaa täällä kauniissa Savonlinnan ympäristössä. Tapahtuma järjestetään lauantaina 9.6.2018 uusittua reittiä pitkin ja on tarkoitettu, kuten aiemminkin, museoikäisille henkilöautoille, kuorma-autoille ja moottoripyörille.
 
Reitin pituus on noin 90km ja matkan varrella on mm vierailu Metsämuseo Lustossa, ajamme myös vuosisadan tieksi valitun Punkaharjun harjutien.
 
Meillä on ilo kutsua teidät jälleen mukaan, viettämään mukava yhteinen päivä täällä Savonlinnassa alan harrastajien ja runsaan katsojajoukon kanssa.
 
Ilmoittautuminen 4.5.2018 mennessä. Osallistumismaksu on 40 euroa. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska olemme joutuneet rajaamaan osallistujien määrän 250 ajoneuvoon.
 
Ystävällisin terveisin Puruveden ympäriajon työryhmä:
Hannu Putkonen 0500-653149
Kalevi Putkonen 0500-575009
Seppo Honkanen 040-5895600


Luston koneaikanäyttelyyn voit tutustua jo oheisen esittelyvideon kautta.
Reitin lopuksi ennen paluuta Olavinkadun näyttelyyn ajetaan Savonlinnan ohikulkutien kautta Suomen suurimman Laitaatsalmen betonisillan yli kahteen kertaan ihailemaan maisemia noin 30 metrin korkeudelta veden pinnasta.

Alustavaan reittiin voi tutustua allaolevan googlereitin kautta.

https://www.facebook.com/savonlinnan.moottorikerhory

http://miamedia.fi/mobilistit/tietoja/

www.sahk.fi


keskusliitto SAHK ry Suomen ajoneuvohistoriallinen