5- Contact

Ik werk op twee lokaties:

PuberPraktijk

Hereweg 100

9725 AJ Groningen

of

PuberPraktijk

Pleviereneiland 5

9613 AS Meerstad

telefoon Hanny van Elburg:

T. 050-8200339

M. 06-18556338

F. 050-5280679

email: E-mail Hanny van Elburg

Routebeschrijving Hereweg Groningen

Hereweg 100 Groningen ligt aan de oostkant van de Hereweg en is zowel met de trein als over de weg uitstekend te bereiken:

Met de trein:

Hereweg 100 is ca. een kleine 10 minuten lopen vanaf het station. Staande met de rug naar het station loopt u naar rechts en slaat bij de stoplichten rechtsaf. Je bevindt je dan al op de Hereweg. Wij bevinden ons een eindje verder aan de linkerkant van de weg.

(Insiders kunnen binnendoor over de blauwe loopbrug over het spoor richting de Rabenhauptstraat en dan naar de Hereweg, scheelt weer een paar minuten lopen).

Over de weg:

komend vanaf de ringweg zuid: neem de afslag 'Helpman' en rij vervolgens richting centrum. Je bevindt je dan meteen op de Hereweg. Ongeveer 100 meter verderop, aan de rechterkant van de weg, bevindt zich ons centrum.

Je kunt in de directe omgeving (betaald) parkeren.

Routebeschrijving Meerstad

Meerstad ligt tussen Groningen en Harkstede in en is zowel met de fiets als met de auto uitstekend te bereiken. Vanaf de grote markt ongeveer een half uur fietsen.

Over de weg: komend vanuit Ruischerbrug richting Harkstede neem je de afslag 'Meerstad bij de manege "Rigoletto" en rij vervolgens Meerstad binnen . De tweede straat linksaf, nog een keer links en rechts en je rijdt / fietst rechtstreeks naar onze woonark toe.

Uit Groningen:

met de bus vanaf Groningen afslag Ruischerbrug uitstappen. Ongeveer een kwartiertje lopen.

Meerstad, heeft ook een (bel) busverbinding met de stad die op aanvraag naar winkelcentrum Lewenborg rijdt. Deze lijnbelbus rijdt op vaste tijden en op een vaste route.

Je kunt makkelijk bij ons op de parkeerplaats parkeren.