Tennisreis 20-27 maart 2012 verslag en foto's

link naar hotel.  [klik hierop om de site van  hotel Limak Arcadia & golfresort te zien]
 
 
 
 
 
 

 Organisatoren: PTH Tennis, Tennisned.

 
Op dinsdag 20 maart ging PTH Tennis met een groep van 27 tennis liefhebbers een week naar Belek, Turkije voor een all- in tennisvakantie in het 5* all - inclusive hotel Limak Arcadia.
De deelnemers hebben de gehele week  in de ochtend een lesprogramma kunnen volgen waarin veel technische en tactische aspecten langskwamen.
In de middag waren de banen vastgelegd om vrij te spelen of  aan onderlinge wedstrijden deel te nemen.
Aangezien het de hele week boven de 20 graden was koos een deel van de deelnemers in de middag voor het strand, dit ligt aan het hotel en is voorzien van een strandbar, waar  de nodige hapjes en drankjes genuttigd  konden worden.
Op zaterdag was er een keuze tussen een golf clinic, tennisles of een vrije ochtend en vanaf 12 uur was het voor  iedereen vrij. Veel deelnemers zijn deze dag  het centrum van Belek in gegaan (10 min lopen) waar o.a. op zaterdag een leuke markt is.
De laatste dag hebben we een geslaagd tennis toernooi gespeeld met een ware handgemaakte Turkse beker voor onze winnares: Pascale.
Aangezien het een hele gezellige week was en iedereen erg goed met elkaar op kon schieten hebben we ook alle niveaus door elkaar kunnen laten spelen, van sterkte 2 t/m sterkte 8.
 
Wij bedanken hierbij alle deelnemers voor hun inzet waardoor het een gezellige, leuke en geslaagde tennis vakantie is geworden en wij hopen iedereen  volgend jaar  weer terug te zien!                                                              Reakties kunnen worden verzonden naar:
 
                                                                     pthtennisevenementen@gmail.com

  
tennisreis Turkije maart 2012
 
 
 
 
 
 WIJ GAAN WÉÉR NAAR TURKIJE: GAAT U WÉÉR MET ONS MEE?