Bevezető

Ez az oldal azért indult és fejlődik folyamatosan, hogy egy kis betekintést nyújtson az internetes pénzkeresés lehetőségeibe.
Minden itt leírt lehetőség a saját személyes tapasztalatomon alapszik. Természetesen a pénzkeresések skálája ennél sokkal szélesebb, de ajánlani csak azt merem jó szívvel, amit már magam is kipróbáltam és bevált.

Itt nem rábeszélni akarlak arra, hogy minden újonnan induló oldalra mielőbb regisztrálj - hisz ezt én sem teszem - hanem megpróbállak rávezetni arra, hogy hogyan tudsz ebből az egészből egy kis zsebpénzt csinálni. Majd később kitartó munkával egyre többet keresni. 

A PTC-t rengetegen kipróbálják és legtöbben abbahagyják. Igyekeznek önmaguk és mások számára is megfelelő magyarázatot adni arra, hogy ezt miért nem éri meg csinálni. A legtöbb internetes fórumon hemzsegnek azok az emberek akik pár nap tapasztalattal életre szóló tanácsokat adnak.

Ebben is mint mindenben tudni kell különbséget tenni a vélemények közt és nem csak azt kell nézni, hogy mit mondanak, hanem azt is, hogy ki mondja. 

A bal oldali menük segítségével navigálhatsz az ismertetők és leírások közt. Ezeket az anyagokat folyamatosan bővítem, érdemes gyakran visszanézni az oldalra a változások és új lehetőségek miatt.

Comments