Parisuhde: neuvontaa ja kursseja

Parisuhde solmussa? Liikaa ajan mittaan kertyneitä negatiivisia asioita taakkana?

Avioparin tarjoamaa parineuvontaa parisuhteen karikoihin

Parisuhdetyöskentely toteutetaan parisuhdeneuvojiksi kouluttautuneen avioparin toimesta tiloissamme Vuosaaren Aurinkolahden maisemissa. Voit varata yksittäisen ajan tai useampia. Ajanvaraus sähköpostitse: psykoterapia.nakokulma@gmail.com Yhden käynnin hinta on 150 euroa (ALV Vapaa) ja kesto 90 minuuttia. Henkilötietojanne tai käymiämme keskusteluja ei tallenneta mihinkään tietojärjestelmään.

Solmuja parisuhteessa ® parikohtainen työskentely

Neuvojien johdolla etenevä, yksilö- ja paritehtäviä sisältävä Solmuja parisuhteessa työskentely auttaa teitä käsittelemään suhteenne solmukohtia.

Jokaisella tapaamiskerralla on oma aiheensa. Näiden aihepiirien käsittely muodostaa ristiriidan ratkaisuprosessin. Ensin keskitytte tarkastelemaan kriisinne taustaa: miten tähän on tultu? Kun ymmärrätte sekä yhteistä historiaanne että tätä hetkeä, voitte paremmin tunnistaa toiveitanne, unelmianne ja tarpeitanne. Tämän tiedon pohjalta teidän on mahdollista löytää yhteinen tavoitteenne, joka näyttää teille suunnan, jota kohti kuljette – yhdessä tai erikseen.

Käsiteltäviä aihealueita on kahdeksan esimerkiksi kahden viikon välein, ja niitä on mahdollista yhdistää samaan päivään. Viimeinen tapaaminen voi olla jopa 2kk myöhemmin.

Prosessi aloitetaan täyttämällä esitietolomake. Kumpikin puoliso täyttää lomakkeen erikseen ja lähettää sähköpostitse: psykoterapia.nakokulma@gmail.com

Tiedot:

  • Helsingissä Vuosaaressa

  • Ohjaajina psykologi, psykoterapeutti, Solmuja parisuhteessa® ohjaaja Johanna Blåfield ja Solmuja parisuhteessa® ohjaaja Heikki Blåfield.

  • Henkilötietojanne tai käymiämme keskusteluja ei tallenneta mihinkään tietojärjestelmään.

  • Hinta: 1000 euroa, sisältää materiaalit. ALV vapaa.

   • Maksetaan erissä, ensimmäinen erä veloitetaan sovittaessa aikataulusta.

Solmuja parisuhteessa ® - kurssit

Solmuja parisuhteessa® prosessi on mahdollista käydä myös ryhmässä. Solmuja Parisuhteessa® kurssi toteutetaan pienryhmässä. Suuri osa työskentelystä tapahtuu kuitenkin itsenäisesti ja oman parin kanssa. Kriisissä olevat parit kokevat vertaistuen erittäin myönteisenä selvittäessään parisuhteensa solmuja. Pienryhmään osallistuu kolme tai neljä paria. Mukaan valitaan esitietolomakkeen tietojen perusteella.Työskentelyn tavoitteena on antaa rakenne, jonka avulla parit voivat ohjatusti käsitellä kriisiään ja edetä ratkaisuprosessissa.

Työskentely on luottamuksellista ja edellyttää sitoutumista kaikkiin tapaamisiin.

Tiedot:

  • Helsingissä Vuosaaressa

  • Kurssi järjestetään, kun ilmoittautuneita tulee riittävästi.

  • Aikataulu sovitaan yhdessä osallistujien kanssa.

  • Ohjaajina psykologi, psykoterapeutti, Solmuja parisuhteessa® ohjaaja Johanna Blåfield ja Solmuja parisuhteessa® ohjaaja Heikki Blåfield.

  • Hinta: 650 euroa / pari, sisältää materiaalit. ALV vapaa.

Kun päätät osallistua solmukurssille, työ aloitetaan täyttämällä esitietolomake tästä. Kumpikin puoliso täyttää lomakkeen erikseen ja lähettää sähköpostitse: psykoterapia.nakokulma@gmail.com

Lisätietoja Solmuja Parisuhteessa-parisuhdekurssista www.parisuhdekurssi.fi , Kataja Ry:n sivuilta.