Jäsenyys

Pohjois-Savon Sotaorvot ry:n jäsenmäärä vuoden 2017 lopussa oli 319. Vaikka rivit harvenevat jo luonnollisista syistä, jäsenmäärä laski vain neljällä.

Sotaorpoja on jäsenistössä 293, sotaleskiä 1, muita kaatuneitten omaisia 3 ja kannatusjäseniä 41. Keski-ikä alkaa olla lähes 80 vuotta.

Jos et ole jo jäsen, tervetuloa joukkoomme! Myös kannatusjäseneksi voi liittyä. Tulosta lomake tästä (PDF) tai pyydä jäsensihteeri Niilo Remekseltä, p. 045 131 0280

HUOLTOVIESTI-lehti postitetaan kaikille jäsenille.

Sotaorpotunnusta voi vielä hakea. Tulosta lomake ja täyttöohje tästä:

Rekisteröintilomake

Rekisteröintilomakkeen täyttö- ja palautusohje

MERKKIPÄIVÄUUTISET

Kaikki 70-, 80- sekä 90-, 91-, 92- jne. vuosipäivät ilmoitetaan Huoltoviestin merkkipäiväpalstalle, ellei asianomainen jätä ajoissa kieltoa Marjatta Pekkoselle p. 040 587 2359.

AJASTA IÄISYYTEEN

Huoltoviestin Ajasta iäisyyteen -palstalle välitetään uutinen jäsenen kuolemasta, jos omaiset ilmoittavat siitä (koko nimi, syntymäaika, kuolinaika). Tieto Marjatta Pekkoselle p. 040 587 2359.

Liiton onnittelukortin voi tilata täältä. Samasta osoitteesta saa myös muita myyntituotteita. Liiton adressin voi ostaa taloudenhoitaja Riitta Rönköltä.

SOTAORPOTUNNUKSESTA HAUTAKIVILAATTA SOTAORVOILLE

Laatta on tarkoitettu sotaorporekisteriin rekisteröityjen sotaorpojen hautakiviin liitettäväksi. Laatan koko: korkeus 45 mm, leveys 60 mm, vahvuus 5 mm. Laatta on sääolosuhteet kestävää materiaalia. Laatan hinta on 85 € sisältäen toimituskulut. Tilaukset liiton toimistoon, puh. 09 8562 0061 tai pirjo.tolvanen@kolry.fi tai www.kolry.fi -sivulta löytyvällä tilauslomakkeella.

Sotaorpotunnus

SOTAORPOLOGO KUOLINILMOITUKSEEN

Kuolinilmoituksissa lehdissä on usein veteraanilogo, sotainvalidien logo, lottamerkki jne. Nyt on mahdollista saada myös sotaorpologo lehteen. Jos lehdellä ei ole tätä mustavalkoista kuvatiedostoa, niin voit ilmaiseksi tallentaa logotiedoston ja antaa sen lehden toimitukselle tai ohjata toimittajat tallentamaan sen sotaorvot,fi -sivulta.

Logo kuolinilmoitukseen

... ja hautakiveen

Vieressä on kuva pronssisesta sotaorpologosta, jonka voi tilata hautakiveen, muistomerkkiin tms. kiinnitettäväksi. Pronssilogon mitat ovat halkaisija 60 mm ja paksuus 5 mm.

Kiinnitys kiveen on kahdella ruuvilla, jotka toimitetaan logon mukana ja niille on kierteet valmiina logon takana.

Pronssinen logo hautakiveen

Pienlainaamon kirjat

Pohjois-Savon Sotaorvot ry:lle on kertynyt lahjoituksina pieni kirjavarasto, jonka teoksia lainataan mielellään jäsenten iloksi. Tässä luettelo tilanteesta maaliskuu 2017.