Treu Friend

 
Tube  die ik gebruik is van Barbera Jensen
 
 
Matriaal
 
 
 
1.Zoek eerst een mooie tube.

 

2.   Open een nieuw nieuwe afbeelding 700/700 wit .

 


3.Open achtergrond   kopier hem en plak hem als nieuwe selectie  in het midde van de afbeelding  geef Slagschaduw, 2, -2, 30, 4, met de kleur zwart .

 


4. klik op lagen neem nu een nieuwe vertorlaag.
 

 

5. open nu de frame  kopier en plak deze als nieuwe selectie in het midde van  de achtergrond  geef  Slagschaduw, 2, -2, 30, 4, met de kleur zwart'.

 


6. open nu de lint rechts    kopier en plak deze als nieuwe selectie  rechts  op het frame   geef   Slagschaduw, 2, -2, 30, 4, met de kleur.

 


7.open nu de lint links   kopier en plak deze als nieuwe selectie links op het frame   geef  Slagschaduw, 2, -2, 30, 4, met de kleur.

 


8. open nu de roos rechts    kopier en plak deze als nieuwe selectie  rechts  op het lint  geef   Slagschaduw, 2, -2, 30, 4, met de kleur.

 

9.open nu de roos links   kopier en plak deze als nieuwe selectie links op het LINT   geef  Slagschaduw, 2, -2, 30, 4, met de kleur.

 

10. neem nu je tube verklein hem als het nodig is en plak deze in het midde van de frame je mag hem ook slagschaduw geven na eigen keuze .

 

11.  open nu de border  kopier en plak deze als nieuwe selectie  onder aan je tube  geef Slagschaduw, 2, -2, 30, 4, met de kleur.

 


12. pak nu de tekst kopier deze en geef hem een mooi plekje op je crea geef  Slagschaduw, 2, -2, 30, 4, met de kleur zwart .

 


13.  zet je naam of watermerk op je crea verklein hem voor de club  en sla op als jpg.

 

Lieve groetjes Diny

Comments