Videoita hakupalveluun map.prowitas.fi

Videoiden valmistus still-kuvista

Videoiden avulla on helppo esitellä erilaisia ohjelmapalveluja, majoitustiloja, tuotteita jne. Helpoiten niitä voidaan tehdä koostamalla still-kuvista käyttäen ilmaista Picasa -ohjelmaa. Jakelu voi tapahtua esim. Youtubessa, jonne voi perustaa oman kanavan Google -tunnuksilla. Videoita voi jakaa sellaisenaan Youtubessa (linkitykset) tai upottaa omalle kotisivulla! 


                                   


Paikkatietotyökaluun voi lisätä esittelyvideoita kohteista/ yrityksistä. Video aukeaa kartan päälle ja sen avulla on hyvä esitellä kohde, elämys... Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Video täydentää erinomaisesti kohteen materiaaleja ja voi toimia "sisäänheittäjänä" vaikka ohjelmapalvelun varaukseen.


Video paikkatietotyökalun näytössä. Erinomainen tapa esitellä kohde minkä kieliselle käyttäjälle hyvänsä! Toimii myös mobiililaitteilla katsottaessa.
Still -kuvat voidaan koostaa videoiksi monella tavalla. Yksi helppo tapa on käyttää ilmasta Picasa -ohjelmaa.

Kuvat voidaan ajastaa, kuvien vaihtuminen muuttaa mieleiseksi sekä yksitäiset kuvat tekstittää. Jakelu voi tapahtua esim. Youtuben tai Vimeon kautta, josta videot on linkitettävissä tai upotettavissa muille sivustoille. Ladataan ja määritellään näkyvyys - aika helppoa!