ProWitas -hanke parantaa palvelujen löydettävyyttä

  
Paikalliset.fi palveluhaku on nyt valmis yrityksille. Yhdellä haulla yritysten palveluja Kinnulasta, Pihtiputaalta, Kivijärveltä ja Viitasaarelta. Pyrimme saamaan kattavan kokoelma niin pienistä kuin isommista yrityksistä palvelemaan kesämatkalaisia, tapahtumissa ja käyntikohteissa vierailevia, satunnaisia poikkeajia ja myöskin paikallisia. 

 • Hankkeen osallistumismaksu 120 €/ yritys (alv 0). Kohteet näkyvät osallistumismaksulla vuoden 2017 loppuun. Vuoden 2018 hankkeeseen osallistuneidlla yrityskohtainen vuosimaksu on 60 €. 
 • Uudet yritykset maksavat 120 €.  Uudet yhdistykset 60 € (hintoihin lisätään alv 24%)

 • Lisätiedot 
  • Marja Vähäsarja, projektikoordinaattori
   044 459 6833

   marja.vahasarja(a)witas.fi

ProWitas -hankkeen esittely

YouTube-videoPaikalliset.fi:n esittely - Pihtiputaan Lukion Partiolinjan tekemä video

 • Mökki kaipaa remonttia, tarvitsen suunnittelijaa, kirvesmiestä, lvi-asentajaa, maalaria, sähkömiestä, soraa, puutavaraa ja muita rakennustarvikkeita! 

 • Järjestämme juhlat, tarvitsemme juhlapaikan, pitopalvelun, majoitusta, ohjelmapalveluja, kuljetuspalveluja, kampaajaa ja mahdollisesti kaikkea muutakin! Paikallinen lähiruoka olisi mukava lisä!

 • Ystävät Euroopasta tulevat tänne viikoksi, pitäisi suunnitella heille ohjelma. Haluaisin ennalta esitellä heille alueen ostosmahdollisuuksia ja käyntikohteita. Jos voisin alustavasti koota sopivat yritykset, päivän ohjelma voitaisiin lyödä lukkoon hyvissä ajoin. 
”samalla kertaa löytyy monet muut palvelut”

”jos joku viitsii järjestää niin kyllä mukaan on lähdettävä”

Mari-A

”halutaan olla mukana seutukunnan yhteisessä hakupalvelussa, josta löytyy kaikki alueen palvelut keskitetysti”

kaikki mikä maksaa on näinä aikoina liikaa, mutta uskon että palvelu maksaa itsensä varmasti takaisin”

PKS-Sähkö

kun alueen palvelut on kerätty yhteen paikkaa on alueen asukkaiden ja vierailijoiden helppo hahmottaa, mitä yrityksiä ja palveluita alueella on. Kyllä tämä on tarpeellinen palvelu myös paikallisille”

”palvelu ei ole kallis, jos tätä kautta saa vaikka vain yhden tai kaksi asiakasta lisää, niin palvelu on maksanut itsensä takaisin, pelkkä puhelin numero 118 –palvelussa on kalliimpi”

HieVierKu

”hakupalvelun avulla tavoitamme asiakkaita myös naapurikunnista”

”palvelun avulla kuluttajat löytävät oman alueen palveluntarjoajat ja todennäköisesti ostavat omasta tai lähikunnasta, sillä ei ole taloudellista ajaa kovin kauas ostoksille, jos lähetäkin löytyy palveluntuottajia”

”palvelu ei ole kallis, monet muut hakupalvelut ovat satoja euroja vuodessa