+ Etica + Emocions + Confiança

30 d’abr. 2012, 0:21 publicada per Andreu Campanario Ponga

C`s i ases per a la crisis C's y ases para la crisis

Consultors i Animador en Sinergies


obra l'espai Consultors i Animador en Sinergies 9 Consultor I OS Ciaes Cyaes (c's i a's per a la crisis) (C's y A's para la crisis)

en ell trovaras una Qaixa de serveis i una Qaixa de eines dirigides a facilitar el proces de canvi en el teixit economic de la societat catalana, de la resta de la Peninsula Ibèrica i els 43 paisos de la MediterraniaEls Primaveres 

Has fet mes de 50 primaveres ?
  • Silvers contesten si i reben un access als espais OrientaT 
  • Seniors, Seniores i Vintages reben un access a los + Mayores.com 
  • Professionals relacionats amb l'envelliment, el benestar social es mostren interessats per aquestes actuacions i s'incorporen al Cicle de Tertulies la Gent Gran estem en Línia, Road Show que es dua terme per Casals i centres Civics del barris de Barcelona, El Raval, Gracia, La Trini, Poble Sec, Eixample, Poble Sec i barceloneta
Fes te una prova de eQes3 , pensa, fes Memòria , fes una roda de tematiques i posa en cada un dels seus eixos el temes que avui , configurat la teva Realitat, tal com tu la veus.

Pots millorar la teva satisfacció coneixent algunes claus del funcionament de cervell, de com es configuren les creences i els habits , de com lautoestima i la autovaloració te a veure amb la construcció de les expectatives.

Es posibe que estiguis molt satisfet amb aquesta realitat o nomes satisfet o de vegades satisfet i de vegades no tant. La satisfacció es diversa al llarg del temps i no es la mateixa per les persones.
Que fas , que has fet i que penses fer. Que es el que t'agradaria fer ? expresa el resultat que has obtingut, quines satisfaccions imagines que et provoca haver arribat ?
  1. AuditaT
  2. GooglegaT
  3. OrientaT
  4. RevitalitzaT
 

Amb AuditaT 

Comments