Actualiteit‎ > ‎

Follow-up behoefteonderzoek ouderen Vught en Cromvoirt

Geplaatst 13 apr. 2017 02:40 door Redactie SOOV   [ 13 apr. 2017 03:09 bijgewerkt ]
In 2016 heeft de gemeente Vught aan prof. dr. T. Kardol de opdracht verleend tot het uitvoeren van een behoefteonderzoek onder ouderen. Ouderen Samen heeft in maart 2017 de uitkomsten van het onderzoek tijdens een viertal bijeenkomsten besproken met 60-plussers in Vught en Cromvoirt. Naast een presentatie van het onderzoek door de heer Kardol konden de aanwezigen aangeven of zij zich herkenden in de uitkomsten van het onderzoek en wat zij eventueel nog misten. Daarnaast hebben de senioren aangeven wat zij zelf kunnen en willen aanpakken en hebben zij suggesties gedaan wat organisaties kunnen doen.
 
De resultaten en uitkomsten van de vier bijeenkomsten zijn verwoord in een Plan van Aanpak. Dit Plan van Aanpak is toegezonden aan organisaties die belangrijk zijn voor ouderen en aan het college van burgemeester en wethouders van Vught.
 
De resultaten en aanbevelingen van het behoefteonderzoek maar ook het Plan van Aanpak wordt gebruikt als input in het kader van de herijking van het Zilveren Krachtbeleid. Ook gaat Ouderen Samen er zelf mee aan de slag. 

Ċ
Redactie SOOV,
13 apr. 2017 02:40