PROJECTE


El grup de mestres Dractrac de l'Equip de Continguts Digitals d'Aprenentatge de l'ICE de la UAB, us ofereix de participar al projecte de treball interdisciplinar d'experimentació científica: LA DORA.


Es tracta d'un projecte telemàtic i cooperatiu adreçat als nens i nenes d'educació infantil i cicle inicial de primària.


La proposta didàctica que us fem promou que l'alumnat investigui què necessita una llavor per créixer. Partim d'un conte en què el personatge fictici que ens acompanya, la regadora DORA, demana als nens i nenes que investiguin què ha passat... a partir d'aquí es dinamitza que els grups classe es presentin, formulin hipòtesis, experimentin, contrastin la seva hipòtesi i formulin una teoria sobre què necessita una llavor per créixer.


Tot aquest procés de recerca es comparteix amb la resta de grups-classe inscrits fet que incentiva molt les capacitats i competències comunicatives, les socials, la científica, l'aprendre a aprendre i la digital.Per més informació podeu contactar amb nosaltres a:

dractrac@gmail.com