Kezdőlap

 
Az oldal jelenleg frissítés alatt áll, ezért a 2011. és 2012. évekre vonatkozó adatokat még nem tartalmazza!
 
"A nevelés adósság, melyet a mai nemzedék köteles törleszteni a jövő nemzedéke számára" 
George Peabody

Az ügyészi szervezet hagyományainak ápolása iránti felelősségtől áthatva az egyesület a megalapítása, 2002. január 28-a óta az ügyészségi fogalmazók, ügyészségi titkárok, valamint ügyészségi nyomozók tudományos, továbbképzési és kulturális igényeinek hatékony és széleskörű megvalósítása érdekében tevékenykedik, melynek keretében rendszeresen szervez szakmai és tudományos konferenciákat. Ezen kívül az egyesület elsődleges céljai között szerepel nemzetközi kapcsolatainak kiépítése és megszilárdítása. A 2009. évtől közhasznú jogállású társadalmi szervezetként működő egyesület tevékenységéről bővebben honlapunkon tájékozódhat.


Jó böngészést kívánunk!
 
 
 

Hírek

  • Változás A 2010. november 3-ai taggyűlés új elnökséget választott, meghatározta a 2011. évre irányadó tagdíjat és az alapszabályt is módosította. A részletek a honlapon elérhetőek.
    Létrehozta: Pro Iustitia Egyesület, 2010. nov. 9. 23:58
  • Tudományos pályázat Kozma Sándor emlékére A Magyar Köztársaság legfőbb ügyésze Kozma Sándor emlékére tudományos pályázatot hirdetett tanulmány készítésére büntetőjogi és büntetőjogon kívüli területen általános, ifjúsági és joghallgatói tagozaton. A pályázati hirdetmény a mellékletben található meg ...
    Létrehozta: Pro Iustitia Egyesület, 2010. nov. 2. 3:30
1 - 2 bejegyzés látható (összesen 11 van). További elemek »

Időjárás

A modulspecifikáció URL-címe nem található