Espectacles‎ > ‎Camarada K‎ > ‎

Joan Carles Bellviure

 
Actor, autor i director, es forma a  L'Ecole International de Théâtre Jacques Lecoq de Paris, ciutat de residència i seu on desenvoluparà la seva trajectòria professional, formant-se en  cursos especialitzats de la mà de Sotigui Kouyaté i Jean-Ives Picq,  Mihail Fuhu,  Haïm Isaacs, Jack Garfein i Wieclaw Komasa entre d’altres.

Ha compaginat la seva activitat actoral entre França i Espanya participant en més de 35 produccions teatrals en companyies remarcables com la Cia Toni Albà, Comédie de Picardie,  Théâtre de la Jacquerie, Théâtre Romain Rolland, Iguana Teatre.

A partir de 1996 inicia la seva carre

ra com a dramaturg i director d’escena. Es autor dels llibres teatrals L’Equivocació d’Elies Ll, L’Exprés de les Onze i Deu, Història(es) i del guió del curtmetratge Rissaga.

És autor d’una de les obres que componen “Seqüències, 4 ficcions d’avui” de Produccions del Mar, 2007
 
Castellano

Actor, autor y director, se forma en  L'Ecole International de Théâtre Jacques Lecoq de Paris, ciudad de residencia y sede donde desarrolla su trayectoria profesional, formándose en cursos especializados de la mano de Sotigui Kouyaté y Jean-Ives Picq,  Mihail Fuhu,  Haïm Isaacs, Jack Garfein y Wieclaw Komasa entre otros.

Ha compaginado su actividad actyoral en Francia y España participando en más de 35 producciones teatrales de la importancia de Cia Toni Albà, Comédie de Picardie,  Théâtre de la Jacquerie, Théâtre Romain Rolland, Iguana Teatre.

A partir de 1996 inicia su carrera como dramaturgo y director de escena. Es autor de los libros teatrales L’Equivocació d’Elies Ll, L’Exprés de les Onze i Deu, Història(es) y del guión del cortometraje Rissaga.

Es autor de una de les obras que componen Seqüències, 4 ficcions d’avui de Produccions del Mar, 2007

 
Comments