Prodaja stana na Miljakovcu nekretnine stan Miljakovac

Prodaja stana na Miljakovcu

Prodaje se kompletno uređen, komforan stan na Miljakovcu. Ovaj jednosoban stan sa galerijom odlikuje se kvalitetno i kreativno iskorišćenim prostorom i dobrom lokacijom. Osunčan je, sa izuzetnim pogledom i idealan za mlade bračne parove. Stan je u vrlo dobrom stanju i pruža veliku udobnost i funkcionalnost. Visina plafona ovog stana u dva nivoa je od 3,5 do 5,5 metara.

Stan se nalazi nadomak miljakovačke pošte, a posebne prednosti stana su i blizina obdaništa, škole, autobuske stanice i pijace. Zeleno okruženje i zdrava životna sredina Miljakovca idealno su mesto za miran porodični život. Miljakovački park je udaljen svega 100 metara i pogled sa prozora se pruža upravo na ovaj prelepi park. Na svakom koraku može se osetiti duh starog Beograda, ali nećete biti uskraćeni ni za ritam moderne metropole, efikasnost, dinamiku i entuzijazam savremenosti.

Miljakovac se nalazi na uzvišenju i stoga poseduje prelep pogled na ostatak Beograda, ali i čist vazduh, što zbog nadmorske visine, što zbog konfiguracije terena. Deo je opštine Rakovica. Prvi stanovi na Miljakovcu nikli su sedamdesetih godina, a naselje se i dalje širiIo. Danas razlikujemo Miljakovac I, Miljakovac II i Miljakovac III. Iako se u Miljakovcu osećate mirno i udobno, dobro razgranata mreža gradskog prevoza dovodi vas do centra grada za vrlo kratko vreme. Nekoliko autobuskih i jedna tramvajska linija obezbeđuju vam laku pristupačnost svim destinacijama u Beogradu.

Posebna draž Miljakovca je Miljakovačka šuma. Ovo je jedna od 19 očuvanih park-šuma na teritoriji Grada Beograda. Nekada je bila deo velikog poseda manastira Rakovica, gde je sahranjen, po svojoj izričitoj želji, patrijarh Pavle. Širenje gradskih naselja posle Drugog svetskog rata dovelo je do smanjenja površine šume, ali je ovaj proces sada zaustavljen i Miljakovačka šuma je zaštićena zelena površina i Spomenik prirode.

Na teritoriji šume nalazi se mnogo retkih i zaštićenih biljnih vrsta kao i prostor prilagođen rekreaciji. Šuma je na nivou čitavog grada bitna kao ekološki doprinos stvaranju vizualnog identiteta grada u kom dominiraju urbane, betonske površine.

Čuven je i Miljakovčki park koji se nalazi u blizini. Okružen je gradskim ulicama i predstavlja pravu zelenu oazu kakvom se ne mogu pohvaliti ostali delovi Beograda. U parku se nalazi i spomen česma posvećena narodnom heroju Velizaru Stankoviću Korčaginu. Podignuta je na prirodnom izvoru koji je jedan od svega tri bakteriološki ispravna izvora pijaće vode na teritoriji Beograda.

Nedavnom restauracijom koju je finansirala ambasada Japana park je restauriran i spada u najmodernije objekte ovog tipa. Obnovljene su pešačke staze, ivičnjaci i rukohvati, postavljeno je 25 novih klupa i đubrijere pored betonskih staza. Park je prilagođen najmlađima pa će vaša deca moći da uživaju u igri na brojnim spravama.

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana na Miljakovcu uzmite u obzir i funkcionalnost života u blizini stana, blizinu prodavnica, hiper-marketa, trafika i apoteka. Možete doći do novog stana na odličnoj lokaciji vrlo povoljno. Broj telefona za dodatne detalje  sve vrste dogovora je   064 1700992.jednosoban stan na Miljakovcu RakovicaStan na Miljakovcu jednosoban

Miljakovacki park udaljen 100 metara. Stan gleda na park na Miljakovcu, koji je izuzetno lepo sredjen.
Stan na Miljakovcu sa pogledom na park


Miljakovacki Park je izgrađen na inicijativu nekadašnjeg japanskog diplomate i velikog prijatelja Srbije Keisuke Oba. Beograd je obnovio veliki broj parkova, zelenih površina ...

U parku su obnovljene pešačke staze, ivičnjaci, stepenište i zelene površine. Postavljeno je 25 novih klupa i nove kante za smeće, a na stepeništima rukohvati. Betonske staze su pokrivene novim asfaltom.

Miljakovac Stan Park