Adatbázis építés, lead generálás, eDM és hírlevél küldés


A PROAKTIV cégcsoport a hazai direkt marketing piac egyik vezető szereplője.
Cégünk adatkezelése és adatbázis építése a hazai és az európai (GDPR) adatvédelmi szabályozásnak teljes mértékben megfelel, amiért garanciát vállalunk.

Szolgáltatásainkról röviden:
  • érdeklődői adatbázis építés, proszpektek (prospects) (hírlevélre, telefonos megkeresésre)
  • eDM / hírlevél kiküldés (700.000 fős lakossági, kérdés és viselkedés alapú profilozással)
  • eDM / hírlevél kiküldés (170.000 fős üzleti, heti frissítésű, aktív adatbázisra)
  • lead generálás és leadmanagement
  • PR cikk megjelentetés az életmód magazinunkban
  • linképítés (follow)
  • adatbázis marketing
  • látogató/forgalom növelés
  • PPC (pay per click) kampányok, ahol csak a kattintások után fiet a megrendelő
A szolgáltatás hátterét a www.PROAKTIVdirekt.com oldalon található életmód kutató klub adja.Célzott, szűrt adatbázist építene, csak azokból, akik a célcsoportot alkotják? Szeretné megtalálni azokat, akik kifejezetten kérik az Ön cégének ajánlatait? Vagy a weboldalán szeretné növelni a regisztrálók számát? Mi pontosan ilyen adatbázist építünk Önnek. A teljes magyar média piacon hirdetjük adatbázis építő oldalunkat. A hirdetésekre jövő látogatókat és a 600.000 klubtagunkat pedig konkrétan megkérdezzük, hogy érdeklik-e megrendelőink szolgáltatásai vagy termékei. Amennyiben érdekli őket és hozzá is járulnak, átadjuk adataikat megrendelőinknek, hogy ajánlatukkal megkereshessék őket. 
A regisztrálók akkor is klubtagok maradnak minden előnnyel, ha azt válaszolják, hogy nem érdekli őket a cég ajánlata, ezért igazán értékesek az igen választ adók. 

A kérdésen túl még 60 egyéb szempont szerint is tudunk szűrni. Ezt a szolgáltatást ajánljuk azoknak a cégeknek, amelyek e-mailen, telefonon értékesítik szolgáltatásaikat/termékeiket, illetve azok eladását ezen eszközökkel támogatják. 

Kérjen ajánlatot tőlünk eDM és hírlevél kiküldés, illetve adatbázis építés szolgáltatásainkra a banki.marton@proaktivtanacsadas.hu címen!
                                                                                                                      Részletek

Mit mondanak rólunk az ügyfeleink?


Együttműködésünk a PROAKTIV Csoport cégeivel négy évre tekint vissza keresztmarketing és adatbázis építés területén. A kezdetek óta folyamatosan precíz, szakértő szolgáltatást kapunk tőlük. Hatékony adatbázisuknak és kiterjedt kapcsolatrendszerüknek köszönhetően jelentős hasznot termelnek a cégünk számára.
Tarsoly Norbert
marketing igazgató, D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt., das.hu"Már hosszú évek óta dolgozunk együtt a Proaktív Csoporttal. Az általuk nyújtott szolgáltatás minősége kifogástalan. Legyen szó hosszabb időt igénylő kampánytervezésről vagy akár egy-egy rövidebb egyeztetésről, mindig naprakészek és elérhetőek."


Kunvári Viktória
marketing vezető, ELO - Európai Levelező Oktatási Kft., elo.hu

Az Allegroup.hu csoport (Vatera) marketing szolgáltatási igazgatójának véleménye a vezető tanácsadónkról:
“Márton Bánki has a very deep understanding of the market and he has a wide connection network. He is one of the best communicators I had the chance to work with and a real strategic thinker, true partner and excellent manager. Always looking for the best solution and helping you find the best way to do it, providing great service to clients. He has been a pleasure to work with and I know that he is an asset to any company he works for.” 

Móczár Rudolf
Marketing szolgáltatási igazgató - Allegroup (Vatera.hu,Teszvesz.hu, Grando.hu, Lealkudtuk.hu, Aprod.hu)


Mit mondanak a nemzetközi kutatások a tevékenységünkről?

"A DIMSZ 2013-ban részt vett egy nemzetközi felmérésben is, a hazai eredmények alapján pedig a direct mail, a közösségi média és az email marketing kiemelkedően vezeti a rangsort. Az is jellemző, hogy Magyarországon a lead generálás a legfontosabb cél a márkaépítés és a hűségprogramok előtt." 
(Forrás: Kreatív Online, 2014.01.29)
                                                      Minden jog fenntartva. © 2009-2020 Kettő Kft.