Pris på et nyt tag i skifer

Mange står for første gang over for den store udfordring af skulle have lagt et nyt skifer tag på deres hjem og så dukker det helt store spørgsmål ofte op -"Pris på tag?", især inden for skifer tage kan det være rigtig svært at få et godt overblik over prisen på et nyt tag da der er så utrolig mange forskellige faktor der spiller ind. Skal det f.eks. være natur skifer eller keramisk skifer? Er det tale om et nyt tag på Sjælland eller i Nordjylland? Hvordan er hældningen og formen på dit tag, er det kvist og skorsten på huset? Kan du selv lægge taget eller skal du have en tag ekspert til at udføre arbejdet? Hvor igennem bestiller du dine materialer, hvad type stillads er det nødvendigt at opstille? Dette er blot et par af de mange spørgsmål der er nødvendigt at svare på for at kunne give en præcis pris på tag hvad enten der er tale om et tegl tag eller et i skifer. Det er dog heldigvis mange steder på Internettet hvor man kan finde inspiration til et nyt tag, beregne cirka prisen (hvilken dog nemt kan svinge 20-40.000 kroner alt efter nogle af de andre faktorer vi nævnte ovenover).  Du kan læse mere mere om tag generelt og få lidt inspiration til de forskellige muligheder og tagtyper herinde på priser nyt tag som er en af Danmarks førende firmaer inden for taglægning.
 
Det første man bør gøre at at lave en liste over hvad tag muligheder der findes, sætte sig grundigt ind i fordele og ulemper ved det forskellige typer og holde det imod materiale prisen samt hvordan det vil se ud på netop dit hus. Vi plejer selv at anbefale natur skifer da det er et af det tagmaterialler som holder bedste og sætter færrest krav til tagkonstruktionen da det også er et af de letteste tagtyper der findes. Pris på skifer tag er ofte lidt højere end f.eks. på et tegl tag da materialerne er lidt dyrere, derimod er udgifterne til at lægge taget så ofte en smule billigere og samtidigt har du et tag som nemt holder 5-10 længere et et tegltag, hvilket også bør indgå i overvejelserne. Se et par eksempler på det forskellige skifer typer og læse mere om forskellen på naturskifer og keramisk skifer tag herinde på komproment tag en side med alt inden for skifer tegl og tilbehør dertil. Skifer er efterhånden blevet en af de mere populære former for tagmateriale især de mere moderne tag med indbygget solfanger er rigtig populøre for tiden hvis man vælger at få et skifertag.

Hvad enten der er tale om et ståltag, betontag eller tagpap er det vigtigt at man få den rigtige rådgivning inden man påbegynder opgaven med at lægge nyt tag på sin bolig

Du bør også overveje hvem som skal lave dit nye tag, skal det være en professionel tagekspert eller er du dygtig nok til selve at lave det hele? Ofte er det en fordel at få de professionelle til det, også selvom man selv har en smule erfaring med det. For det første har de alle de nødvendige værktøjer til jobbet, de har ofte stilladser som næsten altid er nødvendigt, samt det af de har prøvet det masser af gange før, gør at de kan klare arbejdet 3-4 så hurtigt som fleste andre. Derudover har du også en garanti hvis der inden for det næste stykke tid skulle være fejl eller mangler på taget, noget som nemt kunne blive en dyr omgang hvis store dele af taget skulle skiftes eller lægges om pga. en bygningsfejl. Så overveje kraftigt at få nogle professionelle til at udføre jobbet for dig, så er du sikker på at få det perfekte skifer tag.

Se mere på www.prisernyttag.dk