Žena,buduća majka,trudnice,majke...Vanmaterična trudnoća 

Šupljina uterusa je jedino pravo mjesto gdje treba da se usadi oplođena jajna ćelija i razvija trudnoća. Dešava se, međutim, ponekad da se oplođena jajna ćelija zadrži na svome putu od jajovoda prema materičnoj šupljini, pa se umjesto u s

luzokožu uterusa, usadi u jajovod, trbušnu duplju ili na samu površinu jajnika.

Smatra se da uzroci mogu da potiču i od majke, i od same jajne ćelije.

Vanmaterična trudnoća može da nastane u jajovodu, na organima trbušne duplje, prije svega male karlice, i na jajniku.više>>>>
Topljenje cisti i neplodnost


Ovo je jedna priča žene koja je imala cistu malo nezogdnu i preporučena joj je operacija,ali što se dogodilo:Ono što se dešavalo ovih dana je veoma zanimljivo.
Prvo jedan savjet omladini je da se čuvaju prehlade i upale.Sjedenje na betonu,izlasci noću u kratkim majicama da se vidi pupak,radi mode,kupanje prije izlaska napolje,prehlade  koje se ne saniraju i sl. sve utiče,kasnije ,kod oba spola ,na plodnost.
Radi se o topljenju cisti na jajnicima,neplodnost je bila godinama prisutna.Osoba koja je sve pokušala godinama i tek sada je u drugom stanju.Godinama je pokušavala na razne načine,mnoge čajeve je pila i posjećivala ginekologe,ali ništa.I sada evo,rezultati dolaze.Upornost se isplatila.Za manje od jedan mjesec terapije na prirodnoj bazi,čokoladna cista je pukla i došlo je do začeća.Veselju nije bilo kraja.Vjerovati da je osoba u 38-oj godini života prvi put trudna.Sve je moguće i sve je u Božjim rukama.
Pišite o onome što vas zanima na meil:omangogle@gmail.com,odogovr ćete čekati najviše 24 sata.