Bedrukte Stoeptegels

Facebook Like Button for Google Sites


Bedrukte Stoeptegels met print bestel je het snelst en het voordeligst bij PrintAgora. Nu met QR tegel shop. Zelf ontwerpen en bestellen! via deze link!

Wij bedrukken stoeptegels met uw eigen logo, tekst of zelfs foto. PrintAgora kan standaard betontegels bedrukken met elke gewenste afbeelding. 

Wij zijn de producent! Wij zijn in 2007 begonnen met het printen op stoeptegels volgens dit procedé en hebben hieraan voorafgaand een jarenlange ontwikkeling zitten in een zo eenvoudig mogelijk proces, met de best mogelijke materialen. 

Waarom gaan onze tegels lang mee? Door beproefde grondstoffen tot 1 product te combineren i.p.v. verschillende lagen met verschillende eigenschappen proberen te combineren. Zo gebruiken wij tijdens de fabricage hetzelfde materiaal waarmee de bekende groene middenstrepen op autowegen worden gemaakt. Dit materiaal is onovertroffen in slijtweerstand.

Wij gebruiken dit materiaal in een zeer lage viscositeit zodat het zich door de print heen diep in het beton kan hechten. Vervolgens laten we het snel uitharden en vormen print en beton 1 solide geheel.

Met deze geprinte betontegels kunt u daarom gerust een bewegwijzer, een route uitzetten (ook met QRcodes), een punt markeren, een gebeurtenis memoreren, reclame maken, sponsers plaatsen, een fantastisch terras creëren, zonder dat u eerst de ondergrond speciaal hoeft te draineren. 

Onze bedrukte betontegels zijn de absolute top als het gaat om slijtvastheid, kleur, vocht, en de bestendigheid tegen alle soorten ondergrond. Onze tegels hoeven daardoor niet op een gedraineerde en/of zuurvrije ondergrond gelegd te worden. U hoeft nergens rekening mee te houden, dat hebben wij gedaan bij de ontwikkeling van onze stoeptegels. Onze speciale pantserprint® stoeptegels kunnen zelfs normaal bereden worden door wegverkeer. Op de standaard tegels geven wij 5 jaar aflopende garantie, de pantserprinttegels krijgen 7 jaar aflopende garantie.

De stoeptegels zijn ook te gebruiken als vervanging voor stoep- en verkeersborden wanneer deze niet geplaatst kunnen worden of onwenselijk zijn. De stoeptegels liggen nooit hinderlijk in de weg, terwijl een stoeptegel met een kleurige afbeelding toch een zeer hoge attentie waarde heeft. Wij zien bijvoorbeeld heel vaak dat kinderen hun ouders enthousiast op de stoeptegels wijzen.

De stoeptegel kan worden geprint met het door u aangeleverde bestand. Het liefst middels een pdf, maar wij helpen u graag om bestanden geschikt te maken. De stoeptegels worden uitgevoerd met een beschermende zeer slijtvaste anti-sliplaag. De stoeptegels passen gewoon tussen de al liggende stoeptegels.

De stoeptegels zijn normaal te leggen, en kunnen met een 1500 kg trilplaat voorzien van rubberplaat worden aangelegd. Wij kunnen de stoeptegels ook aanleveren op pallets geschikt voor het automatisch leggen. Indien u andere kwaliteiten nodig heeft zullen wij graag samen naar een oplossing zoeken.

Printagora kan desgewenst ook printen op stoepbanden en ander straatmeubilair.

Uiteraard is het ook mogelijk de tegels in diverse bewerkingen aan te leveren. U kunt hierbij denken aan vormen, maten, samenstelling, reliëf, kleur, etc. etc. Als het nog niet mogelijk is, zoeken we een manier waarop het wel gaat. Dat is de Printagora additude!

Prijslijst                                                                              

Bestelformulier

Stoeptegel met opdruk toepassingen

Stoeptegels plaatsten en/of verwijderen.


 


Meer voorbeelden

                                                                      


Stoeptegel WelkomVolg ons op TwitterBedrukte stoeptegelsOnze bedrukte stoeptegels zijn standaard betontegels 
van het formaat 30 x 30 x 4,5 cm. 
Andere maten zijn in overleg mogelijk, 
omdat afhankelijk van de plaatsing soms gebruik 
moet worden gemaakt van dikkere stoeptegels. 
             Subpagina''s (2): Kerst2011 Nieuws en info
Comments