Primadonna


PRIMADONNA SHOES je od svojih prvih dana stekao epitet originalnosti u svom pristupu prodaji obuće. Iako je u svojoj ponudi uvek imao veliki broj različitih brendova, neometano je uspevao da spoji originalnost i komercijalnost između raznovrsne ponude i dizajna prodajnog prostora. Od prošle godine PRIMADONNA SHOES ima još jedan, bezmalo najpristupačniji prodajni prostor - WEB SHOP koji radi 24h na dan, 365 dana u godini, samo za Vas.

 

PRIMADONNA SHOES svojim prodavnicama obuće pokriva Novi BeogradBeograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Šabac, Vršac, Smederevo, Sombor, Subotica, Pančevo, Bor...

U našoj ponudi možete pronaći kvalitetnu obuću : čizme, cipele, patike, baletanke, sandale, papuče svetski poznatih brendova kao što su Skechers, CAT, K Swiss, Kickers, Diesel, Palladium, Tommy Hilfiger, Rocket Dog, Kitten, Zoo York, Marc Ecko i drugi, a od ove sezone u ponudu smo uključili i Lacoste patike, popularne starke Converse, i brendove poput Blowfish i Supra. Letnju kolekciju upotpunili smo velikim izborom sandala, papuča i japanki Ipanema, Rider i Grendha a kolekciju Jesen zima 2011 obogatili su adidas patike i Timberland cipele i čizme.

 


Iz sezone u sezonu, više od deset godina trudimo se da budemo u skladu sa svetskim trendovima, da Vam ponudimo uvek nešto novo, da konstantno obezbeđujemo širok stilski spektar obuće, od sportske, preko casual, do elegantne i nezaobilazne dečije.


Comments