Present till nyfödd

När vännerna har blivit föräldrar och allt har gått bra så är det snart dags att gratulera den nyfödda babyn. Redan på BB eller på patienthotellet kanske föräldrarna uppdaterar alla vänner via facebook, ringer eller messar ut den första informationen om den nyfödda bebisen. Första gången man får träffa den nyfödda bebisen brukar vännerna ha med sig en present för att gratulera den nyfödda eller nyfödde. 

En hälsning på ett gratulationskort med eller utan en dikt till nyfödd kan vara på sin plats lika väl som en väl vald present till den nyfödda bebisen.Vill du gratulera den nyfödda bebisen redan på BB är kanske en sms-present eller sms-presentkort att föredra. sms presentkort
1) Speldosa
2) Babygym
3) Pläd
4) Sparkdräkt
5) Vagga
6) Gullig plansch
7) Sagobok
8) Sångbok
9) En fyll-i bok om första året tex Bebisboken.se Nu har Bebisboken utvecklat en enkel koppling som gör det enklare för dig som har många bilder i din telefon eller hos instagram. Har du förbättrat dina bilder hos instagram kan du enkel ladda in dem på de boksidor du skapar hos bebisboken.se när du gör en bok om bebisens första år. När du är klar med boken så beställer du den utskriven och inbunden. Läs mer om Iphone och bebisboken här
10) Namntavla om du nu redan vet vad den tilltänkta ska heta.
11) Familjetavla är en bra present till nyfödd. Se familjetavla
present till nyföddFör att göra en bok om bebisens första år behöver man en bra bokstruktur. Även om man inte behöver skriva på varje tema eller sida så kan det bara bra med en röd tråd i boken. Gör du boken själv och inte använder fyll i boken på webben så kan du använda dig av denna strukturen och tema sidorna.
Fixa roligaste barnkalaset


Att skicka present via nätet blir vanligare och vanligare allt efter folk har internet och surfplattor uppkopplade i en högre grad än tidigare.

Dessutom så ökar utbudet av presenter som går att skicka via nätet. Grattiskort nyfödd har man länge haft möjligheten att skicka via tex ett ekortsprogram med en gullig grattis bild där man sedan skriver in sina gratulationer till nyfödd och skickar iväg som ett mail.

Man kan välja att skicka en eller skicka flera presenter men det gäller ju att välja rätt present till rätt tillfälle. När bebisen är helt nyfödd 
och föräldrarna och babyn är kvar på BB eller patienthotellet kan det vara restrektivt med besöksmöjligheter samt vad man kan skicka för present för att
säga grattis till babyn. Blommor kan skapa problem om någon är allergisk och ofta är det då därför förbjudet i sjukhusmiljön.

Men en trevlig dikt till nyfödd eller en vers som gratulation nyfödd kan man också visa sin uppskattning och varmt välkomna bebisen till världen. Man behöver ju inte skicka presenter på nätet eller sms-presentkort som är det enklaste sättet att skicka presenter online.

Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Fira 30 >> Fira 60>>
Fira 40 >> Fira 70>>
Fira 50 >>
Tipspromenad med vårkänsla
En tipspromenad med maximal vårkänsla. 16 frågor handlar på ett eller annat sätt om våren. Fyndigt och klurigt. Perfekt aktivitet närhelst du vill maxa vårkänslan, perfekt till Valborg och vårens alla långhelger! 16 frågor i fin design med svarsformulär och facit ingår.
Beställ tipspromenaden här>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen.
Beställ skattjakten här>>

För att välja en present till bebis får man tänka till lite. Är de redan hemma? Är de en familj som redan har förberett allting med kläder, bebis sakerna osv eller är de en familjen som av olika anledningar tänkte lösa det efter att bebisen blivit född. Kläder till nyfödd behövs naturligtvis men man behöver inte 10 sparkdräkter i små storlekar utan bebisen kommer förhoppningsvis snabbt vidare till andra storlekar och då ligger bebiskläderna där oanvända.

Fotavtryck kan man ta efter någon månad eller så - ingen brådska alltså som present till bebis.

Naturligtvis kan man också välja att skick ett riktigt brev med frimärke och även lägga med ett gratulationskort nyfödd så att kortet kan sparas i en liten minnesskatt för den nyfödda bebisen.

Alltså många sätt att gratulera och lyckönska den nyfödda bebisen genom presenter och andra sätt att uppvakta och hälsa babyn välkommen till världen.

Bebisbokens presentask som skickas med A-post eller Bebisbokens sms-present är två riktigt bra sätt att med värme och omtanke gratulera både föräldrarna och den nyfödda bebisen med en fin present. Läs mer om bebisbokens sms-present här och presentasken från bebisboken här.


Även nyfödda kan vara med och dansa kring midsommar stången. Här hittar du ringlekarna och sångtexterna och allt du behöver inför midsommar. När någon blivit mamma är det dags att börja fira mamma på mors dag. Här hittar du de senaste tipsen för att fira mor på mors dag 2013.