Presenter till den du vill visa uppskattning


lekar för vuxna
Julmelodikryss
NYHET!

Vad skapar väl mer julstämning och mys än ett melodikryss med julmusik! Melodikrysset passar perfekt för att underhålla vänner, släkt och familj på glöggfesten, uppesittarkvällen eller under självaste julhelgen! Med hjälp av en spellista med 21 klassiska julsånger ska 25 vågräta och lodräta svar fyllas i.
Beställ julmusikkrysset här>>
jullekar
Tipspromenad: Tema jul
En tipspromenad med jultema kan vara en rolig aktivitet på julfesten, glöggfesten eller på annan sammankomst i juletider! Du får 21 fyndiga och juliga frågor i fin design - som sprider garanterad julstämning. Allt är färdigt att skrivas ut och användas direkt!
Beställ tipspromenaden med tema jul här>>
SingSong musiktävling: Julspecial!
NYHET!
I julspecialen av vår egen SingSong-tävling ska det lyssnas på - och sjungas - julsånger! Inspirerade av tv-program som "Så ska det låta" och "Doobidoo" har vi gjort en musiktävling som passar för oss som inte är proffs men vill sjunga ändå! Det här är en riktigt rolig - och högljudd - festlek till julfesten på jobbet eller med vännerna!
Mer info>>

Present till mamma på mors dag. Lista på bra presenter till mors dag.


Presenter har en stor och viktig betydelse i vårt dagliga liv.  
Presenter vid olika tillfällen bekräftar och smörjer vår vänskap genom att visa uppskattning och även visa att vi har tänkt till vad som passar till just den mottagaren av presenter. Skicka en present till far på farsdag. Erbjudande farsdagspresent
Vill du läsa om fler idéer till hur du firar far på farsdag läs hos www.grapevine.nu/farsdag/

Ibland kan det vara lite svårt att komma på bra presentidéer och därför har vi gjort listor på presentidéer som kanske kan vara till nytta för dig som letar presenter till någon i din närhet. Den sista söndagen i maj är det dags för mors dag igen. Vad ska du ge henne i år? Nya presenttips för mor på mors dag hittar du här.

Bra presenter till nyfödd (spädbarn) är tex, babyfilt, speldosa, en lekmatta, nalle eller docka, en skallra eller ett foto av mamma och pappa. Vill du ge en annorlunda och fin present till nyfödd som visar omtanke kan du alltid ge bort en presentask från Bebisboken.se. Det är presenter till nyfödd som vara länge. Bebisens föräldrar skriver om graviditeten, förlossningen och hela det första året på jorden för bebisen och sedan gör man en inbunden bok av det först året. Boken blir en favorit när barnet är runt 6-7 år och mycket intresserad av hur livet var som nyfödd. Läs mer om babypresent här
Namntavla är också en bra present till nyfödd. Här kan du göra en namntavla gratis.

Redan på BB vill man kanske gratulera till bebisen. Man kan enkelt skicka ett sms presentkort till de nyblivna föräldrarna. 
Om föräldrarna är flitiga användare av Iphone /smartphone som kamera är det extra finurligt då bebisboken har en smidig koppling till flitiga telefonanvändare med en importfunktion från Instagram rakt in i bebisboken. Läs mer om present till iphone användare här.
 
Presenter till pojkvän
Vad ger man i presenter till sin pojkvän? 
Bra presenter till pojkvän är tex ett armband, halskedja, en snygg penna, en klocka, en kärleksring, ett bälte, en förstoring av fint foto, en kärleksförklaring, en myskväll med middag, en vända på gokart banan, en runda på bowlingbanan, en fotbollsmatch, en hockeymatch eller vad som helst som du tror att han uppskattar. Varför inte hyra en kajak till honom

Presenter till flickvän
Behöver du present idéer till din flickvän?
Lyckade presenter till flickvän är tex en resa, en utflykt, middag, en biokväll, ett armband, ett halsband, en ring..., en klocka, ett presentkort på ansiktsmassage, en sportfri kväll, en koncert, biokväll, eller ett fint restaurangbesök.

Presenter till pappa
Fina presenter till pappa kan vara tex vara, ett fotocollage, en förstoring av en fin bild, en utflykt tillsammans, en bra bok, en fin film, en tidningsprenumeration, en kvällskurs, en båttur, en god middag på en restaurang, en hockeykväll, en fotbollsmatch, en fisketur, eller något annat som ligger nära hans intresse och som han inte riktigt kommer loss med. 
Även vid fars dag ska ju pappa ha en present. Läs mer om fars dags presenter här När mamma eller pappa fyller 60 + så är det en fin gåva att ge bort möjligheten att skriva sina memoarer med lite hjälp av Till mina barnbarn. En perfekt 60 års present alltså. 

Presenter till mamma på mors dag
Saknar du idéer till hur du ska fira mamma på morsdag eller är det så att du inte vet varför vi firar morsdag? Då kan du snabbt läsa in lite fakta och bakgrund om anledningen till att mors dag finns och hur du kan fira mamma oavsett om du bor i nära eller en bit ifrån henne. Läs allt du behöver veta om Mors Dag och morsdag presenter
Presenter till mamma
Present till pensionär
Present till henne
Bra och unika idéer till pappa eller mamma när de fyller 60 hittar du på denna sidan här.


Sommarquiz 2014
NYHET!
Sommar 2014! Här har du quizet som maxar sommarstämningen! Qiuzet är uppbyggt kring de älskade sommarlåtarna, och frågorna är roliga, fyndiga, aktuella och riktigt, riktigt somriga. Spotify spellista ingår. Förgyll grillkvällen eller sommarfesten med en riktigt rolig frågesport.
Läs mer och beställ sommarquizet här>>
Vinprovning: Prova rosé!
NYHET!
Prova rosévin - med vännerna - hemma! Enkelt, trevligt och opretentiöst. Du får allt som behövs - värdguide, vinrekommendationer, fina provningsblad, glasmanschetter och vinprovningsguide.Prova 3 roséviner från 3 kontinenter.
Läs mer och beställ vinprovningen här>>
Quiz: Fotbollsfeber!
NYHET!
En riktigt rolig och fyndig frågesport om fotbolls-VM 2014. Frågorna är inte bara för fotbollstokiga utan även andra kunskaper behövs. 26 frågor varav 9 musikfrågor, handlar om allt du kan förknippa med VM. Ladda upp inför en spännande match med en egen tävling!
Läs mer och beställ quizet här>>
Midsommartips & idéer Tips på mordmiddags tema Firmafest
Lekar till festen Mordgåtor tips och idéer Barnkalas
Bebisboken Tips Partylekar och tips inför kalas Skattejakt norsk
Mordmysterium: Mord vid Midsommar
NYHET!
Tycker du om engelska "mysdeckare"? Då ska du bjuda dina gäster på en mordgåta i samma anda! Följ med och fira Midsommar på familjen Pamps sommarnöje. Här finns spöken som visar sig i den ljusa sommarnatten, intriger, kärlek, svek och inte minst - ett mystiskt mord begås! Vem är mördaren?
Läs mer och beställ mordmysteriet>>
Poängjakt till grillfesten
NYHET!
Krydda grillfesten med en superrolig poängjakt med tema grill! Låt gästerna anta 10 kluriga och roliga utmaningar medan du sköter grillen. Kunskaper, logik, klurighet och fantasi sätts på prov - liksom smaklökarna! Du får nästan allt som behövs, enkelt att fixa - superkul för dina gäster!
Läs mer och beställ poängjakten>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt för att roa de yngre gästerna på en fest.
Beställ skattjakten här>>
Musikquiz: Sommarhits
Ingenting skapar så mycket känsla som musik! Maxa sommarkänslan med detta härliga musikquiz laddat med 34 älskade och uttjatade sommarhits och fyndiga, somriga följdfrågor. Perfekt till grillfesten! Du får spellista och följdfrågor; allt färdigt att använda omedelbums.
Beställ musikquizet här>
Tipspromenad tema Sommar, sommar, sommar
En tipsrunda som passar utmärkt till sommarens alla fester, från sommarbröllopet till grillfesten. En tipspromenad som smakar päronsplit och ljuder av Tomas Ledin - och ger garanterad sommarkänsla! Du får 22 färdiga frågor, bara att sätta upp och aktiviteten till festen är fixad!
Beställ och ladda ner tipspromenaden>>
Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är varierande, kul och riktigt fyndiga!
Fira 30 >> Fira 60>>
Fira 40 >> Fira 70>>
Fira 50 >>  
Skriv ut Midsommarens ringlekar och sånger>>
10 roliga på-vägen-lekar>>
Allt om Midsommar + sångblad till Midsommarfirandet>>
Så leker man de klassiska utomhuslekarna>>
Båtspråk för barn och vuxna>>


Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Fira 30 >> Fira 60>>
Fira 40 >> Fira 70>>
Fira 50 >>
Tipspromenad med vårkänsla
En tipspromenad med maximal vårkänsla. 16 frågor handlar på ett eller annat sätt om våren. Fyndigt och klurigt. Perfekt aktivitet närhelst du vill maxa vårkänslan, perfekt till Valborg och vårens alla långhelger! 16 frågor i fin design med svarsformulär och facit ingår.
Beställ tipspromenaden här>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen.
Beställ skattjakten här>>


Present till kollega som slutar på en arbetsplats. Varför inte ge bort möjligheten att skriva sina memoarer relativt enkelt och smidigt. I presentasken ingår både ett medlemskap och första exemplaret av en boken. Man får tillgång till en given bokstruktur, bildarkiv, inspiration och massor med frågor som kan sätta igång minnena och skrivarglöden.En av Sveriges mest uppskattade högtider är midsommar- här hittar du texten till midsommarsångerna, ringlekarna och mycket mer. Bebisboken på finska Vauvakirja