Letar du efter presenter som kan skickas direkt till mottagaren?

Present till mor på mors dag? 
Den 25 maj 2014 är det mors dag.  Vill du skicka en speciell present till henne eller på något annat fint sätt uppvakta henne på morsdag. Här hittar du en komplett guide till mors dag samt många tips på hur du skämmer bort henne.


Present till nyfödd eller nyblivna föräldrar
Gratulera de nyblivna föräldrarna genom att skicka en present till den nyfödda. Bebisboken har en perfekt present till nyfödd - nämligen en webbaserad fyll i bok om bebisens första år. Läs mer om presenten till nyfödd här 
Vill du ha mer inspiration för att välja rätt babypresent?
 
60 års present eller 65 års present
Ge bort verktyget som gör det enkelt att skriva boken om sitt liv. Vid 60-65 års ålder har många mycket gamla minnen att berätta och skriva om. Man träffade kändisar, var duktigt i idrott, reste till främmande länder och ibland gick det snett...Tillminabarnbarn.se är en perfekt 60-65 års present. Fars dags present som är perfekt om mottagaren har åldern inne dvs har passerat 60 år. PC för alla skriver om "tillminabarnbarn" läs mer här

Ibland är man inte alltid närvarande när personerna vill dela med sig av sina upplevelser från det 65 åriga livshistoria. 65 årspresenter kan vara svårt att komma på då personerna ofta har rätt mycket prylar och saker redan samt har gjort det mesta. Ofta blir det kanske att man bjuder dem på en upplevelse med barnbarnen eller bara barnen. Det är naturligtvis ofta uppskattat, men vill man att 65 års presenten ska räcka lite längre än en kväll så är tillminabarnbarn helt perfekt. Men verktyget på webben får man frågor och mallar samt en given struktur för att skriva en hel bok om sitt liv. Har man bilder är det enkelt att lägga in dem i boken annars finns även bildarkiv att tillgå så att resultatet alltid blir en fin bok som kan en minnesskatt att bevara för barnbarnen. Skicka presenten direkt till mottagaren eller beställ den för leverans till dig först för att själv kunna lämna över 65 års presenten till födelsedagsbarnet. Se en kort film som presenterar Till Mina barnbarn som 60 eller 65 års present. Här hittar du mer om avtackning tal, texter och presenttips I maj är det dags för Mors Dag. Har du inte några idéer om vad du ska ge mamma i Morsdags present kan du läsa tipsen här hur du kan fira mamma på Mors dag. Guldkant.com har fina guldkantade upplevelser, köp presentkort hos guldkant.

60 & 65 års present Till Mina Barnbarn


Julklappar är ju ett presentkapitel för sig - läs våra tips här: Julklappar och tips på presenter till jul
Bröllopspresent skicka present direkt eller överlämna själv.

Nog har vi alla varit där. Bröllop igen och dags att hitta en ny bröllopspresent eller gåva till ett nytt brudpar. Bröllopsboken är en ny och populär bröllopspresent som gör det möjligt för brudparet att göra en fin inbunden bok om sitt bröllop. Läs mer om bröllopsboken se filmen om bröllopspresenten här. Skicka bröllopspresenten direkt till brudparet eller beställ till dig själv.

Visst hade det varit roligt att samla sin bästa resbilder och resminnen i en bok? Eller ännu bättre en bok som innehåller 10 utvalda semsterresor. Nu har du möjlighet att ge bort en sådan present.

Hos allaminaresor.se har man en unik möjlighet att göra en minnesbok av 10 av sina mest minnesvärda resor.


Fixa roligaste barnkalaset med en skattjakt


Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Fira 30 >> Fira 60>>
Fira 40 >> Fira 70>>
Fira 50 >>
Tipspromenad med vårkänsla
En tipspromenad med maximal vårkänsla. 16 frågor handlar på ett eller annat sätt om våren. Fyndigt och klurigt. Perfekt aktivitet närhelst du vill maxa vårkänslan, perfekt till Valborg och vårens alla långhelger! 16 frågor i fin design med svarsformulär och facit ingår.
Beställ tipspromenaden här>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen.
Beställ skattjakten här>>
Sommarquiz 2014
NYHET!
Sommar 2014! Här har du quizet som maxar sommarstämningen! Qiuzet är uppbyggt kring de älskade sommarlåtarna, och frågorna är roliga, fyndiga, aktuella och riktigt, riktigt somriga. Spotify spellista ingår. Förgyll grillkvällen eller sommarfesten med en riktigt rolig frågesport.
Läs mer och beställ sommarquizet här>>
Vinprovning: Prova rosé!
NYHET!
Prova rosévin - med vännerna - hemma! Enkelt, trevligt och opretentiöst. Du får allt som behövs - värdguide, vinrekommendationer, fina provningsblad, glasmanschetter och vinprovningsguide.Prova 3 roséviner från 3 kontinenter.
Läs mer och beställ vinprovningen här>>
Quiz: Fotbollsfeber!
NYHET!
En riktigt rolig och fyndig frågesport om fotbolls-VM 2014. Frågorna är inte bara för fotbollstokiga utan även andra kunskaper behövs. 26 frågor varav 9 musikfrågor, handlar om allt du kan förknippa med VM. Ladda upp inför en spännande match med en egen tävling!
Läs mer och beställ quizet här>>
Mordmysterium: Mord vid Midsommar
NYHET!
Tycker du om engelska "mysdeckare"? Då ska du bjuda dina gäster på en mordgåta i samma anda! Följ med och fira Midsommar på familjen Pamps sommarnöje. Här finns spöken som visar sig i den ljusa sommarnatten, intriger, kärlek, svek och inte minst - ett mystiskt mord begås! Vem är mördaren?
Läs mer och beställ mordmysteriet>>
Poängjakt till grillfesten
NYHET!
Krydda grillfesten med en superrolig poängjakt med tema grill! Låt gästerna anta 10 kluriga och roliga utmaningar medan du sköter grillen. Kunskaper, logik, klurighet och fantasi sätts på prov - liksom smaklökarna! Du får nästan allt som behövs, enkelt att fixa - superkul för dina gäster!
Läs mer och beställ poängjakten>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt för att roa de yngre gästerna på en fest.
Beställ skattjakten här>>
Musikquiz: Sommarhits
Ingenting skapar så mycket känsla som musik! Maxa sommarkänslan med detta härliga musikquiz laddat med 34 älskade och uttjatade sommarhits och fyndiga, somriga följdfrågor. Perfekt till grillfesten! Du får spellista och följdfrågor; allt färdigt att använda omedelbums.
Beställ musikquizet här>
Tipspromenad tema Sommar, sommar, sommar
En tipsrunda som passar utmärkt till sommarens alla fester, från sommarbröllopet till grillfesten. En tipspromenad som smakar päronsplit och ljuder av Tomas Ledin - och ger garanterad sommarkänsla! Du får 22 färdiga frågor, bara att sätta upp och aktiviteten till festen är fixad!
Beställ och ladda ner tipspromenaden>>
Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är varierande, kul och riktigt fyndiga!
Fira 30 >> Fira 60>>
Fira 40 >> Fira 70>>
Fira 50 >>  
Skriv ut Midsommarens ringlekar och sånger>>
10 roliga på-vägen-lekar>>
Allt om Midsommar + sångblad till Midsommarfirandet>>
Så leker man de klassiska utomhuslekarna>>
Båtspråk för barn och vuxna>>

Fler presenttips till farfar hittar du här på denna bloggen https://sites.google.com/site/presenttillfarfar/

Och för mormor har vi den här sidan som tipsar om hur man skämmer bort mormor med några bra uppvaktningstips och presenter.https://sites.google.com/site/presenttillmormor/

Morfar har också fått en speciell sida med tips på presenter när morfar fyller år men även till som julklappstips.

https://sites.google.com/site/presenttillmorfar/ Farmor ska ju också har presenter och de bästa tipsen hittar du här


Skicka present till nyblivna mammor och pappor.
Bebisboken är en fin present att ge till nyfödda bebisar eller nyblivna föräldrar. Presenten från bebisboken varar länge och blir ett fint minne att bevara för både föräldrarna och bebisen. Presenten skickas med
A post direkt till mottagaren om du så önskar. Läs mer här hos Bebisboken.
Namntavlor och hur du gör dem själv enkelt och gratis.
Se en kort film som presenterar Bebisboken som present till nyfödd. 

Present till nyfödd Bebisboken.se


Navneplakat

Skicka presenter till den skrivintresserande.

Letar du efter bra present till en kille eller tjej som bloggar eller skriver dagbok. Mitt år är framtagen just som en bra present till den skrivintresserade. I en presentasken från mitt år finns ett värdebevis som gör att man kan öppna ett skrivkonto på mittar.se och göra sin egen personliga årsbok. När man är klar med sitt år kan man skriva ut den själv eller beställa utskrift och inbindning. Läs mer hos Mittar.se

Mors dag 
Vill du fira mor på ett lite annorlunda vis i år? 2013 infaller mors dag den 27 maj i Sverige. Andra länder firar på andra datum.
Vi rekommenderar att ni spelar en frågesport med familjen där alla frågor handlar om mamma och hon sitter på facit. Vem i familjen vet mest om mamma? Läs mer om våra mors dags tips här.

 
Babybox Gratis babysaker och information när du väntar barn. Babybox

Fler tips på 60 års presenter hittar du på den här sidan om 60 års presenter

Läs mer om årstider och traditioner här

Namntavla gratis - snabbt, enkelt och billigt
Navneplakat gratis 
Släktträd gratis

Iphone anpassad bebisbok. Äntligen kan du göra en bok om din bebis på webben med hjälp av bilderna i din iphone eller smartphone. Läs mer om iphone och bebisboken här.

Familjetavla gratis när du kan skriva ut den själv. Plats för tre generationer med bilder och namn. Perfekt julklapp