Home

In 1990 kreeg ik mijn eerste kat, een noorse boskat met de naam Thora.
Daarvan is ook mijn catterynaam afgeleid. Prep = voor, ora = een deel van de naam van mijn eerste kat Thora  en lykke = geluk
Sinds die tijd ben ik lid van neocat die voor de stambomen van de kittens zorgt.
 
Mijn eerste kat kwam op vrijdag 13 september 1990.
Vanaf dat moment had ik het kattevirus snel te pakken.
Ruim 18 maanden later kwam ons eerste nestje, het A-nest.
Het was even zoeken voor ik uiteindelijk bij de maine coon terecht kwam, dit ras heeft echt mijn hart gestolen omdat ze een super karakter hebben.
Ik heb een kleine cattery om mijn katten en kittens alle aandacht te kunnen geven die ze nodig hebben en besteed daarom ook veel tijd aan ze.
Overdag mogen de katten gebruik maken van het buitenverblijf. We hebben achter het huis op de slaapkamer een kattenren van 2 x 4 meter waar ze heerlijk kunnen spelen.
 
Nu 26 jaar later begin ik met mijn x-nest, nieuwe eigenaren mogen zelf een naam bedenken die echter wel met een (in dit geval ) x moet beginnen (of waar ik een  x voor kan zetten), de tweede naam is een combinatienaam van vader en moeder, in dit geval Gotis. (google en Tissue)
De kittens die bij ons geboren worden komen in de woonkamer ter wereld en blijven daar tot ze gaan verhuizen naar nieuw personeel. In de zomer mogen ze, wanneer het weer het toelaat gebruik maken van onze kattenren.
Alle kittens worden grootgebracht met Royal Canin babycatvoer en daarna een graanvrije brok. De (voor)ouders zijn allemaal getest op hart en nierproblemen en knieafwijkingen buiten de verplichte testen en gezond bevonden. Ze verlaten het nest met stamboom, chip, gezondheidsverklaring van de dierenarts, 2 x een enting, diverse wormkuren, babyfoto's vanaf het moment van geboorte tot ze weggaan en natuurlijk een pakketje met eten voor de eerste dagen en speelgoed. Ook worden nieuwe eigenaren wekelijks op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en groei van hun kitten.
 
Bij vragen en/of problemen mag u altijd bellen, ook al is uw kat inmiddels 10 jaar, ik zal u altijd helpen.
Vrijblijvend langskomen voor informatie over uw dier en/of hulp bij vachtverzorging behoort ook tot de mogelijkheden.