Programa d'actes de la XLI edició

            XLI PREMI BORN DE TEATRE

                    INFORMACIONS D'INTERÈS

 17 de marçPresentació de les bases de la XLI edició.
 15 de junyData límit per a la presentació de textos dramàtics.
 15 de juliolAtorgació de les II Residències de Creació Teatral a la companyia Fil·lpxera Teatre.
1 i 2 d'octubre
Taller de Provocació de Peces Breus, amb March Rosich. Seminari d'escriptura teatral de peces breus. Dissabte: de 10h a 14h i de 16 a 20h. Diumenge: de 10h a 14h. Preu: 25€. Cercle Artístic.
 8 d'octubre
Lectura dramatitzada de L'obediència de la dona del pastor, guanyadora del Premi Born de Teatre 2015, a càrrec de l'Escola d'Art Dramàtic de Menorca. Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic, 20h. Acte gratuït.
 15 d'octubre
El tresor del pirata, un espectacle de titelles de la companyia Marionetes Nòmades, al Teatre de Ciutadella (Calós). Preu entrada: 5€. 11h.
 19 d'octubre
Representació de l'assaig obert del work in progress de l'obra Estiu de la companyia teatral Fil·lopxera Teatre, guanyadora de la II Residència de Creació Teatral Premi Born 2016. Teatre de l'IES J. M. Quadrado, 20h. Acte gratuït.
 20 d'octubre
Grup de lectura de l'obra guanyadora del XLè Premi Born de Teatre, L'obediència de la dona del pastor. Biblioteca Àngel Ruiz i Pablo del Cercle Artístic, 20h. Acte gratuït.
 21 d'octubre
Presentació de l'edició de l'obra guanyadora del XLè Premi Born de Teatre, L'obediència de la dona del pastor i "Teatres i identitats: la circulació de les persones del verb" a càrrec de Fabrice Corrons, membre del jurat, Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic, 20h.
 22 d'octubre
Representació de l'obra Tortugues: la desacceleració de les partícules, text i direcció de Clàudia Cedó, Premi Butaca 2015. Un espectacle de FlyHard Produccions, S. L. Acte de lliurament del XLIè Premi Born de Teatre 2016. Teatre de Ciutadella (Calós), 21h.
 30 d'octubre
Teatre en família de Cercle Teatre. Presenta dues obres de petit format: Infantil, "L'home i les formigues" a les 17,30h. Juvenil: "I tu què vols ser de gran?", a les 18,30h. Direcció: Mari Genestar. Donatiu: una obra, 3€; les dues, 5€. IES Josep M. Quadrado.
 4 de novembre
Xerrada col·loqui sobre la producció teatral, La producció també és un art amb Sixto Paz Produccions. Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic. Acte gratuït.
 5 i 6 de novembre
XII Jornades Formatives de Teatre, a càrrec de Marta Montiel. Curs de La veu al cos. Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic.