Internetes munkák, számlanyitás.Keress pénzt kattintva!Mindezt ingyen.


 WYW Directory
                   Internetes pénzkereseti lehetőségek


INTERNETES PÉNZKERESETI HEHETÖSÉGET AKAROK BE MUTATNI PL:PTC OLDALAK AKIK Valoban fizetnek és ingyenesek.
Szoval
Nemkel mást tened mint napi 1 2 orát reklámot nézegetni.
MI A DOLGOD? Előszőr is nyitnod kell egy internetes bankszámlát persze ez is ingyenes a 3-as menüpontban.Aztán REGIZNI KELL ezeken az oldalakon .Aztán klikelsz a linkre nézed a megadot ideig és bezárod
Ezért fizet a cég

Arra érdemes figyelni, hogy mindennap nézd meg a reklámokat mert lehetnek olyan oldalak ahol kihagyások miatt kidobnak az oldalról.

Legjobb PTC oldalak!!!             

 Pénzkeresés interneten! Legjobb internetes munka! Itt megtalalod a legjobb ptc oldalakat amelyek azonnal fizetnek garantaltan!!! Olyan ptc oldal, oldalak találhatóak az oldalamon amelyek azonnal garantaltan fizetnek! Ingyen pénzt kereshetsz ezekkel a lehetőségekkel kevés idő befektetéssel!

Csak kattincs a linkekre és kezdödjön a munka..Ez talán a legjobb.10 centet fizet klikkenként!!!

itt jelentkezz!!!

http://www.ptcwallet.com/index.php?ref=sanyi77                       Jól fizető megbizható hely    Raining Money & Green $ Symbol Images

jelentkezni itt lehet!

http://hunbux.eu/index.php?w=8&ref=2869


 
                                                  Ez is egy magyar oldal

jelentkezz itt!     Spinning Shiny Gold $ Money Symbol Images

                                                               http://www.elitebux.info/?r=sanyi77

  Ez is megbizható

Jelentkezni itt lehet!!

http://www.clicksia.com/index.php?ref=sanyi

Money Images

 Angol nyevü és megbizható

Jelentkezni itt lehet!!  Raining Money & Green $ Symbol Images

http://www.hybux.com/?r=sanyi77

AZ EGYIK LEGJOBB OLDAL!

ITT LEHET REGISZTRÁLNI

Gyorsan fizető ptc minden nap kiveheted az összegyült pénzed!!

Itt regisztrálj!!

http://www.PaidToClick.in/index.php?ref=sanyi7


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hogyan is működik?

 

    A módszer egy internetes oldalon alapul, mely nagy cégeket reklámoz és ezáltal pénzhez jut!  linkeket közvetít, amire a felhasználók rákattintnak, így növekszik az oldalak látogatottsága. Angol rövidítése PTC ami annyit jelent, hogy Paid To Click ami magyarul azt jelenti, hogy fizet a klikkelésért. Ez valóban így van hisz annyi a feladat minden nap miutan regisztráltál, hogy bejelentkezzél és megnézzel pár reklamot és már meg is kapod érte a pénzt.
 
Waving Money 100 Dollar Bill ImagesMoney Into Happy $ Piggy Bank ImagesMoney Images

    Nos mi a teendőnk ahhoz h pénzt keressünk? Nagyon egyszerű!!! Regisztrálni kell az oldalon ahhoz hogy saját munkafelülettel rendelkezzél, hogy kényelmesen otthonrol tudjál dolgozni. Miután regisztráltál jogod van naponta reklam linkekre kattintanod amiert a ceg fizet. Minden nap linkeket kapsz amire csak az a tehendod h ráklikkelj, és várj pár másodpercet amíg jóváirodik a pénz a számladra. Naponta kb 5 linket fog adni és ezt minden nap vegig kell nézned (ez nem vesz fel csak kb 4 percet naponta) és ezért pénzt kapsz. 

 

     A következő előnyökkel rendelkezik ez a fajta pénzkeresesi lehetőség: 

  •  Otthonról elvegezhető munka, bárki csinálhatja, nem kell különös szakmai tudás!
  • Keves időt kell belefektetni, hisz naponta pár oldalt kell megtekinteni (ha amugy is netezel megéri csinálnod hisz semmi befektés nem kell és jövedelmet hoz!
  • És a leg lenyegesebb, hogy a rendszer lehetőséget ad, h csapatot epíts magadnak és ezáltal nem csak mellekjövedelmetGreen Pimp Throwing Away Money Images hanem akar nagy összegeket is kereshetsz vele!!!!

 

    A pénzt internetes számlára kapod meg azonnali kifizetéssel, ha nincs még internetes számlád nyithatsz ingyenesen felül a menüből.

 De mennyit iskereshetsz vele?

Regisztrálj  és kapsz napi 5 oldalt, 6-7 oldalt egyenkent amit meg kell nezned! A   menuben, a masik kettonel a Surf menuben kattinthatsz a reklamoldalakra amit ha megnezel penzt kapsz erte!

Napi 20 link = 0.20$

50 refferal(ez azt jelentiaki alad regisztral.Utanukis jon a penz) klikk napi 20 linkre = 10$

Heti 71.4 $

Havi 316.2 $ 

Megkereshetsz napi 10 perces mukaval 312 Dollart amit internetes szamlara azonnal fizetnek!

Regisztralj most az 5 oldalon es lass hozza a munkahoz! Ahhoz h a refferalok utan megkapd a penzt ahhoz naponta meg kell nezned te is az oldalakat!

Ha valamivel nem vagy tisztaban akkor vedd fel velem a kapcsolatot h segitsek!

************************************************************************************************************************************************

kulscszavaim:money, earn, instant payments, advertisement, affiliate, referrals, ptc, get paid to, make money, earn, alertpay, paypal, low cashout, cheap advertising, bux, renting, spain, spanish, dinero, ganar dinero, referidos, pagos instantaneos, anuncios, anunciarse, ganar dinero, afiliados, alquilar referidos,alkalmimunka, internetesmunka, free.

          JÓ MUNKÁT KIVÁNOK MINDENKINEK.
                KÖSZÖNÖM LÁTOGATÁSOD