OG Retail

OG-2013 is software voor de Retail-Makelaar, de makelaar in winkelpanden.
 Nieuw: Apps (Android en iPhone) en OGCloud 

Tarieven 
Powerpoint Presentation OG2013

Sinds 1986 is Preij Software actief bezig met de ontwikkeling van het OG programma voor retail-makelaars.

In onderstaande afbeelding staat het hoofdscherm van het programma. Als je op de afbeelding klikt wordt hij vergroot. Op het scherm staan:

- Tabel met alle winkelpanden
- Detailkaart van het geselecteerde pand.
- Tabel met alle relaties (eigenaren, huurders, gebruikers, collega's) 
- Contactpersonen binnen de relaties
- Detailkaart van de relaties.

OG-2013 is eigenlijk een uitgenbreid CRM-systeem voor de makelaar in winkelpanden. Vanuit het pakket kan de correspondentie (brieven en email) gevoerd worden, met als grote voordeel, dat de correspondentie meteen aan de relatie (s) en/of het pand gekoppeld worden, zodat ook andere gebruikers dit kunnen zien. 
Hetzelfde geldt voor de inkomende email, die kan eenvoudig in Outlook gekoppeld worden aan panden en relaties.

- Witte vlekken plan
- Acties (wanneer verloopt een huur, wanneer terugbellen, etc, etc.)
- Mailings (email, brieven, adresstickers)
- Foto's koppelen

<Klik op de afbeelding om hem te vergroten>

OG2010 Retail SoftwareNieuwe features:                                                                                                                                           

 • Streetview koppeling
 • Vanuit Outlook emails koppelen aan panden en/of relaties
 • Hiërarchische opbouw elektronische dossiers.
 • Zoeken op contactpersonen
 • Emailkoppeling
 • Volledig correspondentie overzicht
 • Opslaan foto’s eenvoudig
 • Alles in 1 scherm
 • Tekstverwerking
 • Gegevens bereikbaar via internet
 • Mailing
 • Onbeperkt aantal foto’s per pand
 • Foto's draaien, foto's worden automatisch verkleind naar juiste formaat
 • Dokumenten en andere bestanden aan panden koppelen
 • Contactpersoon aan andere relatie koppelen
 • Invoeren zoekgegevens sterk verbeterd (witte vlekkenplan)
 • Panden van een straat in 1 keer

 • OUTLOOK KOPPELING                                                                                    
  Emails die binnenkomen via Outlook kunnen nu aan Panden en relaties gekoppeld worden.


  In onderstaand scherm staan in de bovenstaande tabel de outlook-emails. Onderaan het scherm wordt de inhoud getoond. In de middelste drie tabellen staan de panden, relaties en de contacytpersonen uit het OG2010-systeem.

  Gekoppelde emails worden opgeslagen in het OG2010-systeem, zodat ze daar opgeroepen kunnen worden bij de panden, of relaties.

  Software voor makelaars en beleggers in onroerend goed. 
  Winkelpanden, appartementcomplexen, kantoorgebouwen, etc....

  Specificaties                                                                                                      

  Panden

  Van panden worden de meest uiteenlopende zaken bijgehouden. Kijk hiervoor op de pandkaart. Ook signalerings data worden vastgelegd en gegenereerd en komen automatisch in de agenda. Wie is de eigenaar, wie is de huurden, wie is de beheerder van een pand. Welke notaris is bij het pand betrokken, wat is de economische boekwaarde. Wat is de HIR. Als het om winkelpanden gaat: wie zijn de buren, wat is de frontbreedte etc etc. etc. Ook gegevens van winkelcentra kunnen worden vastgelegd.

  Relaties

  Van relaties wordt bijgehouden welke panden ze huren, bezitten of gebruiken. Welke contactpersonen werken bij de relatie. Waar zoekt een relatie (witte vlekkenplan). Welke facturen heeft een relatie ontvangen. Welke brieven en emails zijn naar de relatie gestuurd. Alles voor iedereen in het netwerk te raadplegen en te muteren.

  Foto’s

  Digitale foto’s kunnen eenvoudig aan panden gekoppeld worden. Bij het koppelen worden ze zonodig verkleind en gekanteld.

  Email

  Direct vanuit OG-2010 emails of brieven sturen waarbij de email / brief gekoppeld wordt aan panden, relaties en/of contactpersonen, zonder dat u er iets extra’s voor hoeft te doen. Documenten uit electronische dossiers koppelen aan de email of foto’s van panden. Logo’s, watermerken, complete opmaak. Per pand, relatie of contactpersoon zijn de gegevens direct weer oproepbaar.

  Outlook

  Emails die via Outlook bij een gebruiker op kantoor binnenkomen kunnen worden gekoppeld en opgenomen in het OG-2010 systeem.

  MS Word

  OG-2010 maakt bij het maken van brieven en emails gebruik van MS Word technieken.

  Excel

  Alle gegevens die in de databases zijn opgeslagen kunnen met een druk op de knop worden geëxporteerd naar Excel, waarbij Excel meteen met de gegevens op het juiste formaat wordt geopend.

  PDF

  Wat voor Excel geldt, geldt ook voor PDF. Van alle brieven, emails  en rapporten kunnen PDF-bestanden gemaakt worden.

  Internet

  OG-2010 maakt uitgebreid gebruik van de mogelijkheden van Internet. Zo kan remote gewerkt worden vanaf een laptop, kunnen gegevens via een webprogramma worden gepresenteerd (en/of gemuteerd) en kan ook via de mobiele telefoon de OG-database worden gemuteerd.

  Website

  Naast de remote oplossing via Internet, kan de OG-database geraadpleegd en gemuteerd worden via een webprogramma. Het webprogramma kent vele ingangen, zodat goed verschil gemaakt kan worden tussen medewerkers, klanten of belangstellenden.

  Remote

  Vanaf een laptop met daarop OG-2010 geïnstalleerd kan op elke plek met een ADSL aansluiting contact gemaakt worden met de OG-database op kantoor en kan vrijwel zonder vertraging gewerkt worden.

  Mobile

  Vanaf een mobiele telefoon (Smartphone met Windows) kan de OG-database worden geraadpleegd. Ook kan met de mobiel online worden gekeken welke gegevens bij een pand horen, of kunnen relatie-gegevens worden opgezocht.

  Mobile-Foto’s

  Vanaf 1ste kwartaal 2008 is het zelfs mogelijk met de mobiel foto’s te maken die meteen aan het juiste pand gekoppeld worden.

  SMS

  Vanuit het OG-2010 pakket kunnen SMS’jes worden verstuurd naar de mobiele telefoons van contactpersonen, maar ook naar eigen medewerkers.

  Zoekers

  Wat en waar zoeken bedrijven. Marskramer zoekt bijvoorbeeld winkelpanden met een oppervlakte van 300 m2 en een frontbreedte van 7 meter. Ze zoeken dit in diverse steden al dan niet in speciale straten. Zo’n witte vlekkenplan is eenvoudig en zeer overzichtelijk bij te houden. Logisch gevolg is dat per stad of straat meteen te zien is “wie” daar “wat” zoeken.

  Acties

  Per medewerker kunnen acties (terugbellen, bezoek, brief etc) per pand en relaties worden vastgelegd. Ook worden signaleringsdata keurig gegroepeerd per soort weergegeven. OG2010 geeft een duidelijk overzicht wie, wat en wanneer moet doen.

  Mailing

  Mailings kunnen op zeer veel verschillende manieren worden “gecomponeerd”. Ook kunnen de gegevens van een mailing worden bewaard, zodat mailingen herhaald kunnen worden. Stickers, een samenvoegbestand, een email-mailing of brieven kunnen gemaakt worden. Een overzichtelijke stappenplan begeleidt de gebruiker bij het maken van de mailing.

  Een mailing kan bijvoorbeeld naar eigenaren van panden in een bepaalde stad, of naar huurders. Maar ook kunnen relaties op allerlei andere manieren worden geselecteerd.

  CRM

  Per relatie worden acties, brieven, emails, sms-jes etc geregistreerd. Tevens wordt bijgehouden welke panden een relatie huurt, bezit of gebruikt. Op alle gegevens van contactpersonen kan worden gezocht. Aardig zijn de mogelijkheden om bijvoorbeeld op voornaam te kunnen zoeken of heel eenvoudig een contactpersoon aan een andere relatie te koppelen.

  Electronisch dossier

  Brieven, go-plans, huur- en koopcontracten, tekeningen etc die in een electronisch dossier op de server staan, kunnen aan een pand of relatie gekoppeld worden. Vanuit OG-2010 kan dan zo’n document meteen bekeken worden en zo mogelijk worden aangepast. Bij het maken van emails kunnen ze als bijlagen worden meegestuurd.

  Beheerders

  Beheerders kunnen een uitgebreide administratie per pand voeren. Huurfacturen (met automatisch indexering), kosten registratie, klachten behandeling en actieplan.

  HIR-administratie

  Beleggers kunnen een perfecte HIR-administratie voeren, waarbij meerdere eigenaren per pand gecombineerd kunnen worden. Ook fiscale afschrijving en jaarlijkse verplichtingen worden in beeld gebracht. Verbouwingen kunnen  als meerwaarde worden toegevoegd en getoond.

  Beleggers

  Beleggers van panden kunnen vele overzichten fabriceren met OG-2010.


  TARIEVEN  


  Comments