Praktijk voor Podologie Appelscha - Smilde

Op goede voet verder.

We hebben bij de geboorte maar één stel voeten gekregen en deze gebruiken we meestal elke dag. Het is dan ook erg prettig als we klachtenvrij kunnen blijven rondlopen, maar helaas gebeurt dit niet altijd. In vroeg of laat stadium krijgt ongeveer 70% van de Nederlandse bevolking te maken met voetklachten of klachten die gerelateerd kunnen worden aan de voeten zoals enkel, knie, heup, rug en/of nek. Maar ook klachten die het gevolg zijn van systeemziekten zoals diabetes en reuma of omdat we zelf onze eigen voeten niet meer kunnen verzorgen.

In de Praktijk voor Podologie bent u geen nummer

De praktijk staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Zo wordt er ruimschoots door een ervaren registerpodoloog de tijd genomen voor het onderzoek en de behandeling. De zolen en/of ortheses worden door de registerpodoloog zelf vervaardigd en gepast zonder tussenkomst van derden. De Praktijk voor Podolo

gie is tevens het adres voor een pedicurebehandeling.

De Praktijk voor Podologie geeft gratis advies.

Wat kan de Praktijk voor Podologie u bieden?

De Praktijk voor Podologie biedt u een totaalpakket voor de verzorging van uw voeten en eventuele klachten die hieraan gerelateerd zijn. Hierbij kunt u denken aan:

  1. Podologie
  2. Kinderpodologie
  3. Echografie voet/enkel
  4. Orthesiologie
  5. Schoenadvies
  6. Pedicure
  7. Tapen en bandageren

De praktijk

De praktijk ligt tussen Appelscha en Smilde in een boerderij met ruime parkeergelegenheden voor de deur. De boerderij valt onder beschermd landelijk gezicht en daardoor is aan de buitenkant ook niets van de praktijk te zien. Na de grote baander deuren bevindt zich de wachtruimte en toilet aan de linkerzijde. In het moderne interieur zijn de authentieke elementen bewaard gebleven. Voor route beschrijving: klik hier.