Vanuit mijn eigen scheiding heb ik zoveel als mogelijk gedocumenteerd om op terug te lezen en te voelen en om er energetisch naar te kunnen kijken. Dit heeft voor mij de processen heel helder gemaakt en op die manier kon ik het al snel een plek geven. Terwijl ik gestopt was met Praktijk Rileks tijdens de scheiding kreeg ik her en der vragen en verhalen van vrouwen die elk in hun proces bezig waren met een scheiding. Dit gaf mij de kracht om alles op te schrijven wat ik qua emotie, praktische zaken en lichamelijke processen heb doorstaan. Mijn proces begon terugkijkend in augustus 2017, februari 2018 durfde ik uiteindelijk de woorden uit te spreken en het scheidingsproces officieel te starten. Inmiddels heb ik een nieuwe start gemaakt als alleenstaande moeder met 4 kinderen. Volop aan het genieten op welke wijze deze nieuwe start mijn energie laat stromen. De kans om jezelf overnieuw te leren kennen, in vrijheid, met eigen keuzes.
Ieder van ons zal een eigen reden hebben om te scheiden, wel of niet zelf voor gekozen. Het feit blijft dat het een proces is van het grote loslaten, het loslaten van een leven dat zo vertrouwd voelt. Ook als dat leven echt fucked up was, het is en blijft vertrouwd. 


Het proces voor de scheiding, tijdens de scheiding en na de scheiding kan ik je ondersteunen. Vooral om het helder voor je te houden zodat je de keuzes en stappen maakt zoals het goed voor je is. 

Je kan losse sessies boeken of een 4-sessie kaart aanschaffen. AFSPRAAK MAKEN