nieuws

7-6'19
Het is officieel!! Ik heb een nieuwe baan als ADL-assistent en vrijwilliger bij stichting NAbij en zal hobbymatig doorgaan met Praktijk Rileks. WHOOP WHOOP!!

13-5'19
Halverwege de basis cursus van stichting NAbij en een verdiepingsavond verder inmiddels. Heel bijzonder om op deze wijze het proces van het sterven aan te kijken. Bij mij in de praktijk komen vooral mensen die verder willen in hun leven. Mensen die stappen willen nemen om weer gelukkig in hun leven te zijn. We weten allemaal dat we uiteindelijk deze wereld gaan verlaten maar niet hoe en meestal niet wanneer totdat je op een dag te horen krijgt dat je bent uitbehandeld en binnen een bepaalde tijd zal gaan sterven. Tijdens deze laatste periode van je leven kan je er achter komen dat je sociale netwerk zo klein is geworden dat je beseft dat je in eenzaamheid kan gaan sterven en angst kan ervaren om te sterven en dat je pas dagen later wordt gevonden. Geen mensen om je heen hebt die met je mee kunnen naar een dokter afspraak of die samen met jou tijd kan doorbrengen om je verhaal te doen of om samen in stilte te zijn. En hier komen de vrijwilligers van stichting NAbij in beeld. Er zijn op het moment dat je niet alleen wilt zijn. Er zijn als je je groot wilt houden voor je kinderen maar wel je wensen kenbaar wilt maken. Er zijn als jij je laatste adem uitblaast. 

25-1'19
Na een zware periode is het goed om weer te beginnen met dat wat je energie geeft.
Naast de huisbezoeken plan ik nu ook weer afspraken in bij mij thuis. Nieuw huis, nieuwe energie. Kom gerust ervaren.

10-9-'18 er is zich al wat aan het ontvouwen/ Je kan het proces volgen op www.intuitief-design.nl

01-03'18 Na een tijd te zijn gestopt met logo ontwerp ben ik weer energie aan het stromen in creareclame. Het gaat nog wel even duren voordat ik de juiste vorm heb gevonden maar ondertussen ben ik al weer opdrachten aan het doen.

19-03-2018
Op mijn website is te lezen dat ik geen gebruik meer kan maken van mijn praktijkruimte. Mijn heerlijke ruimte heb ik in huis en dit huis moet ik binnenkort loslaten. Ik ben praktijk rileks begonnen met huisbezoeken en voorlopig ga ik dat weer doen. Ik zit middenin een scheidingsproces. Losmaken van een leven die in 26 jaar gevormd is door en met elkaar. Samen met de kinderen gaan we op zoek naar een andere vorm. Voor nu zijn we vooral bezig met alles regelen waar we waarschijnlijk tot de zomervakantie druk mee zijn. Energetisch maak ik ruimte om dit proces te documenteren om vanuit hier een begeleiding te kunnen bieden aan vrouwen in hetzelfde proces. De periode voor het besluit, tijdens het scheidingsproces en na de scheiding. Wat ik je al kan meegeven is. "Vrees niet voor dat wat kan gebeuren. Misschien gebeurt het niet"
19-02-2018
Helaas kan ik geen gebruik meer maken van mijn huidige praktijkruimte. Ik ben aan het zoeken naar een oplossing. Het is tot die tijd alleen mogelijk een huisbezoek afspraak te maken. Bij een reading aan huis kan ik ruimtes reinigen met energie en salie indien nodig.

Omgeving Arnhem komen er geen extra kosten bij. Woont u buiten Arnhem reken ik kilometer vergoeding tenzij u al een 4 sessiekaart heeft aangeschaft dan reken ik geen extra kosten.

Mail mailpraktijkrileks@gmail.com of app 0630136941 voor een huis afspraak.

21-08'17

De vakantie is alweer voorbij en het was heerlijk! Energie weer opgeladen en klaar voor een nieuwe richting. Al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam als Aura/Chakra Reader- Healer en ik mis het "werk"- leven, collega's om me heen en op zoek gaan naar een nieuwe richting.....dussssss sinds deze week ben ik alle vrijdagen werkzaam in het ziekenhuis als vrijwilliger waarbij ik met patiënten mag praten en aandacht geven als ze dat willen. Daarnaast zal ik mijn lieve collega's bij postnl weer gaan vergezellen voor een paar uurtjes in de week en hoop spoedig te starten met een opleiding in de zorg. Door deze vernieuwing zal ik minder mogelijkheden hebben om een reading/behandeling in te plannen maar zoals het er nu uitziet blijf ik op maandag, dinsdagmiddag, woensdag en donderdagmiddag werkzaam bij Praktijk Rileks.