nieuws

Eerste verloting in 2017 is begonnen. Heb je geen facebook dan kan je me mailen dat je mee wilt loten
https://sites.google.com/site/praktijkrileks/nieuws/2017verloting.jpg


Kerst cadeautjes nodig?? Kom gezellig even shoppen! Je kan het ook vooraf online bestellen www.shoprileks.nl dan zet ik het alvast voor je klaar. Zet dan wel bij opmerkingen dat je het ophaalt de 20ste of 22ste.(verzendkosten vervallen dan en kun je in de shop met pin of contant betalen)

https://sites.google.com/site/praktijkrileks/nieuws/FB_IMG_1481966184525.jpg

5-09'16
De vakantie is weer voorbij. De praktijk is weer open!

03-06'16
Weer een leuke actie!!!! Heb je geen facebook maar wil je wel meeloten, stuur me dan een berichtje: mailpraktijkrileks@gmail.com
https://sites.google.com/site/praktijkrileks/nieuws/kaars-verloting.jpg

5-4'16
Het is inmiddels middernacht, maar ik kan pas slapen als ik dit bericht heb gepost. De banner die ik gemaakt heb voor in mijn praktijk ruimte bevat foutjes, niet heel ernstig maar toch. Ik zie ze elke dag weer en daarom heb ik zojuist de foutjes eruit gehaald en naar de drukker gestuurd. Zodra de nieuwe banner binnen is dan mag de "foute" weg. De banner is 100cm x 250cm. gemaakt van 500g pvc zeil, zeer weerbestendig dus buiten ook te gebruiken. Op de banner staan Chakra symbolen en edelstenen en de uitstraling van de banner is echt super! Wie kan ik blij maken met deze banner? (Als het goed is krijg ik volgende week de nieuwe banner en dan is ook gelijk de loting) Heb je geen facebook dan kun je me mailen dat je mee wilt loten.

27-01'16 = DEZE ACTIE IS VOORBIJ
Actie op Facebook: verloting
loting
 

16-11'15
Ter info: in november en december 2015 zijn er in de praktijk geen mogelijkheden meer vrij voor een afspraak. Wel is het nog mogelijk om een afspraak te maken bij je eigen thuis of voor een reading op afstand.
22-10'15
Bij gezondheid denk je misschien niet gelijk aan je chakra's. Toch kan aandacht voor je Aura en Chakra’s je veel brengen. Een vermelding in de gezondheidszorgwijzer waard. Praktijk Rileks op pagina 4. De wijzers zijn gratis te krijgen bij diverse zorgaanbieders zoals je huisarts.
Gezondheidswijzer


21-10'15
Het zoeken van een praktijkruimte valt niet mee, inmiddels heb ik een aantal units en pandjes mogen bezoeken maar zolang de ruimte niet beter is dan mijn huidige huispraktijk gaat het natuurlijk niet door. Men vroeg mij waarom ik dan een nieuwe ruimte zoek. De reden is dat ik 4 kinderen heb en de oudste twee zitten inmiddels op de middelbare school waar ze zomaar ineens eerder uit school zijn, tussenuren en zo. Dit word voor mij steeds lastiger om dan klanten in te boeken. Heb je tips voor een ruimte dan hoor ik ze natuurlijk heel graag, wil je de tip naar me mailen?

01-09'15 verloting bezig! als je geen facebook heb maar wel mee wil loten kun je me een bericht via de mail sturen. mailpraktijkrileks@gmail.com -----ACTIE VOORBIJ------
https://sites.google.com/site/praktijkrileks/nieuws/gratis.jpg


Zondag 26 april gaan sta ik op het zusje van de Sonsbeekmarkt en wel in presikhaaf. 


Zondag 29 maart.
De markt is afgelast vandaag ivm veiligheid.  De wind kan ineens je kraam wegblazen dus op naar een nieuwe poging en wel op de 1ste zondag van de maand. 

22-03'15 winnaars zijn bekend.
https://sites.google.com/site/praktijkrileks/nieuws/sets.jpg

15-3'15 Verloting van 2 sets
Op facebook heb ik op dit moment een actie waarbij ik 2 sets ga verloten die je kan ophalen op de sonsbeekmarkt in Presikhaaf. Heb je geen facebook maar wil je wel meedoen met de verloting stuur me dan een mail. heb je twitter dan het bericht retweeten en een bericht achterlaten dat je mee wil loten (mailpraktijkrileks@gmail.com)
verloting

Mijn eerste ervaring met een kraam vol chakra krachtvoorwerpen was zeer geslaagd! Zondag 29 maart is het zusje van de Sonsbeekmarkt op presikhaaf naast de stadsboerderij, ook hier ga ik staan met de krachtvoorwerpen. 
sonsbeekmarkt chakra aura krachtvoorwerpen


KOMEN JULLIE OOK GEZELLIG STRUINEN OP DE SONSBEEKMARKT?
Zondag 1 maart sta ik voor de eerste keer op deze markt met diverse chakra krachtvoorwerpen. 


zondag 1 maart van 11:00 - 18:00 uur sta ik met chakra krachtvoorwerpen op de Sonsbeekmarkt!! Dat word nu dus met een zekere druk voorbereidingen treffen!
Mijn reclamedoek heb ik al binnen. Zo mooi geworden!
sonsbeekmarkt reclamedoek praktijk rileks

20-01'15
eindeloos


15-12'14
Met de energie van Kerst begonnen de beelden en kleuren te komen. Maar steeds weer bleven de beelden bewegen aangezien kerst zoveel verschillende emoties opwekken, kerst is gezelligheid, saamhorigheid, vrede, familie maar voor andere kan kerst eenzaamheid, kou, neerslachtigheid betekenen. Toen ik de beelden bij elkaar op één uiting had gezet klopte voor mij deze energie. Met deze Energie kaarten stuur ik iedereen dat gene wat je nodig hebt de komende dagen in december.
kerst energie1-12'14
Er is weer een verloting op facebook!!
gratis

10-10'14
Hoe heerlijk simpel kan het zijn. Zonder moeite om je gemakstroom ruimte te geven om er te mogen zijn. Moeiteloos.... er valt een druk van me af.
Chakra


02-10'14
https://sites.google.com/site/praktijkrileks/nieuws/shirt-testen.jpg

17-09'14
De creatieve energie is flink aan het stromen. Ik draag hier een eigen druk en over 10 dagen komen de shirts van de drukker.

https://sites.google.com/site/praktijkrileks/nieuws/t-shirt.jpg

03-09'14
Terwijl ik kijk hoe het koude stromende water over de stenen stroomt, 
voel ik bij mezelf de zware energie uit mijn hoofd stromen.
Ik zie het water de grond in trekken, ik laat mijn zware energie meegaan. 
De zon straalt, de stenen laden op. Ik sta ernaast en doe hetzelfde.
Geen één steen is hetzelfde, ieder zijn eigen kwaliteit.
Geen één mens is hetzelfde, ieder zijn eigen kwaliteit.
Vandaag kies ik de kwaliteit van het loslaten en de Amethyst ondersteunt me hierbij.
loslaten en opladen

09-08'14
De nieuwe prijzen staan op de website. De afspraken die al gemaakt zijn voor augustus hanteer ik nog de oude prijs. Alle andere prijzen vermeld op pr-materiaal/websites worden vervangen door de nieuwe prijzen geldend tot 01-01'15 vermeld op deze website.
04-08'14
Inmiddels begonnen met het 1ste jaar Trance Medium opleiding. Met mijn wezen uit mijn lichaam werken ipv in mijn lichaam zijn is een totaal andere ervaring en wat ik in deze paar lessen al heb mogen ervaren belooft heel wat moois. Maar nu vakantie, na de vakantie ga ik weer met frisse energie verder met de opleiding. Ondertussen blijft Praktijk Rileks bereikbaar via de mail en kunnen er gewoon afspraken worden gemaakt. Fijne vakantie allemaal. Ontspan en geniet zoveel mogelijk van alles waar je blij van word.

30-05-2014
Een nieuwe canvas gemaakt voor in de praktijk ruimte. Het medicijnwiel word 60 x 60 afgedrukt. Kan niet wachten tot deze medicijnwiel de ruimte gaat vullen met zijn energie!
medicijnwiel

16-5-2014
Mijn reis gaat nu met een snel tempo van start. De eerste stap was mijn bewustwording van de 8ste chakra, ik was net bezig met het opzetten van mijn meditatieruimte toen ik een piepje hoorde dat er een mail binnen kwam. Het bericht was een uitnodiging om te starten met het 1ste jaar van de Trance Medium Opleiding bij intuïtieve trainingen in Zutphen. Overal gelijk kippenvel en ik wist dat dit de volgende stap moest worden in mijn nieuwe proces. Ik heb me zojuist ingeschreven en voel me zo blij als een kind die een kadootje aan het uitpakken is.

13-5-2014
Mijn aandacht dwaalt de laatste dagen steeds af naar mijn 8ste Chakra. Theoretisch weet ik eigenlijk niet veel van het 8ste Chakra, wel dat het de droom chakra word genoemd. Mijn manier van werken is dat ik eerst intuïtief de informatie laat komen, zelf op zoek ga in de boodschappen die ik nu ontvang vanuit de 8ste chakra. Zodra ik de 8ste Chakra voor mezelf helder heb dan pas ga ik op zoek naar de al bestaande theorie. De beelden die ik nu krijg heb ik verwerkt in een uiting om me te helpen dieper in de 8ste chakra te kunnen kijken en te kunnen ontvangen. Ik sta nu voor mijn gevoel aan het begin van deze chakra en maak me klaar voor een nieuwe reis...
8ste chakra

14-4-14
De chakra healing kaarten set is helemaal af! Hoe trots kan je zijn! 7 Chakra Healing kaarten, 7 edelstenen, houten kaarthouder met kaarsje (agaatschijfhouder), uitleg gebruik en dit allemaal in een handig bewaar blik. 
De stenen heb ik stuk voor stuk intuitief uitgekozen en opgeladen met de healing energie van de kaarten. De stenen zijn bij elkaar als set gekozen. De kaarten zijn ontstaan tijdens een reading met als doel de chakra's te raken met healing energie. De edelstenen energie zit verwerkt in de healing kaarten. (amethist, sodaliet, aquamarijn, tijgeroog, carneool en rode jaspis)
Complete set voor € 35,-
chakra healing set

02-4'14
De tweede try-out van de chakra party is een feit! goeie feedback gekregen en nu verder met inkopen van spirituele spullen die ik zelf ook gebruik tijdens de balancings en readings. bijvoorbeel salie, stenen, chakrakaarten, armbandjes en leuke kadootjes.
chakraparty_spirituele_ontmoeting

11-3'14 
De chakra kaarten zijn klaar, voor de setjes heb ik de edelstenen ook al ingekocht.  Nu bezig met een mooie verpakking. Heerlijk om mee bezig te zijn.


26-02'14
De Spirituele party is zo goed als uitgewerkt. 17 maart is de eerste try out en daarna zal er een tweede try out volgen. 
Op mijn facebookpagina van praktijk rileks heb ik daar ene oproep voor gedaan. Wil je ook op de hoogte blijven klik op vind ik leuk op deze pagina. Vanaf dan probeer ik regelmatig datums te prikken om je op te geven voor een party bij mij thuis of kun je een party regelen voor bij je eigen thuis. Het maximale aantal deelnemers moet ik nog ervaren tijdens de try outs. Aangezien ik iedereen een healing ga geven en daarna nog een persoonlijke kaart reading moet ik nog ervaren hoeveel ik er kan geven.

10-02'14
Het is nu officieel!! Ingeschreven bij de KvK. KvK-nummer 59947349

05-02'14
De proefdruk is goedgekeurd! Nu de rest van de kaarten in het juiste bestand drukker klaar maken!

Chakra_krachtkaarten


23-01'14 Ik ga het doen!!! Afspraak gemaakt bij de K.v.K voor inschrijving en dan ga ik mijn idee uitwerken en echt maken! Ik heb er zoveel zin in en krijg er enorm veel energie van. Als het zover is dan ga ik een try out doen en met de feedback eventueel aanpassingen doorvoeren en als het dan goed voelt komt het op mijn site te staan en op facebook!

18-01'14 De afgelopen tijd weer eens in mijn eigen chakra's gedoken. Uiteraard kwam daar een creatieve boost uit die een set van energiekaarten aan het vormen is. kaart voor chakra 2 en 1 is nog in ontwikkeling maar 7 t/m 3 is klaar. Deze chakra kaarten geven healing energie door. Door te kijken naar de kaarten, op hangen in een ruimte waar je veel bent of waar je mediteert zorgt ervoor dat die ruimte gevuld word met de energie van die kaart. Via deze link kun je ze bekijken. http://bit.ly/1jbu7x4

09-12'13 Vandaag heb ik me verloren gevoeld...voelde de nietigheid van de individuele mens, de grootheid van de kosmos en ik kon maar één ding doen, verbinden met deze kosmos en me daardoor meer verbonden voelen met de aarde om juist in mijn nietigheid mee te kunnen groeien met de grote plannen van het universum. Mezelf een energy boost kaart gemaakt om me niet omver te laten blazen. De individuele mens, groot in zijn persoonlijke kracht. Gebruik deze kaart om jezelf een lekkere oppepper te geven. 
laat jezelf zien aan de wereld.
cosmic energy


2-12'13 Ik heb veel nieuwe dingen gedaan en meegemaakt, van te voren enorm zenuwachtig gemaakt en me te druk gemaakt over hoe het er dan allemaal uit komt te zien. Eén duidelijke les geleerd, dat mijn angsten er mogen zijn, ik mag ze voelen en ervoor uit komen maar ik hoef mezelf er niet door te laten weerhouden. Gebruik je angsten om te leren, groeien en voel hoe je gaat `Stralen`... Keep on shining...
Keep on shining


24-11'13 Volop bezig om te ontdekken hoe het werkt bij honden en hun energie, inmiddels 6 hondjes mogen bezoeken. Om dit allemaal zo in de praktijk te ontdekken voelt echt heel goed voor me. Uit de boekjes lezen is een andere ervaring en mijn voorkeur gaat toch echt uit naar zelf doen. Ik ben er nog lang niet maar hou de site in de gaten voor energiewerk met honden/huisdieren.

13-10'13 via de link zie je de healingkaarten bij elkaar. HEALINGKAARTEN

11-10'13
Wat een creativiteit stroomt er vandaag! De inspiratie blijft maar komen. Ik moet mezelf dwingen om te stoppen deze inspiratie te uiten via het maken van healingkaarten. Ik begin er moe van te worden en dat is niet de bedoeling. Inspiratie werkt bij mij dus duidelijk als een energieboost voor mijn wezen maar mijn lijf zegt stop :-) Zie hieronder de uitingen: (morgen een kaart maken om het lijf weer op te laden?)

inspiratie  
inspiratie  
healingkaart


26-09'13
Ik moet eigenlijk mijn tas inpakken voor 2 dagen ertussen uit maar ik zat vast achter de computer en ging steeds dieper met mijn gedachten en zo ver dat ik in een andere wereld terecht kwam met een andere kijk, een soort van frisse blik en toen ik weer terug kwam stond deze creatie op mijn scherm....ben benieuwd waar deze creatie jullie naar toe brengen.
andere wereld, tijdens meditatie ontstaat creatie

23-09'13
De healingkaart kwam wat vroeger, ik voelde vanuit de groepsenergie een sterke behoefte. Door te kijken naar de kaart worden de cellen in je lijf geactiveerd en ondersteunt je in je proces. Deze maand stroomt er ONTVANGEN energie vanuit Praktijk Rileks.
healingkaart, inspiratiekaart


09'13 De maandelijkse inspiratiekaart is deze maand een healingkaart geworden. Door te kijken naar de kaart worden de cellen in je lijf geactiveerd en ondersteunt je in je proces. Deze maand stroomt er PRIORITEIT energie vanuit Praktijk Rileks.
healingkaart prioriteit


08'13 Iedere maand ga ik een inspiratiekaart maken voor de volgers van mijn facebookpagina, door me te verbinden met de groepsenergie laat ik beelden en woorden oplichten om te vertalen naar een inspiratie kaart.
inspiratiekaart augustus 
inspiratiekaart augustus

01-08'13 Naar aanleiding van mijn ervaring met mijn spiegelbeeld vannacht stroomt er nieuwe energie door me heen met veel kleur en liefde, ik hoop andere te inspireren om van jezelf te houden zoals je bent. Ieder van ons bezit zijn eigen sprankel, alleen jij kan bepalen hoe helder die sprankel schijnt. 

Vrouw

31-01'13 Bewust bezig met mezelf, kijkend in mijn hart en dan ontstaan er beelden die ik moet
uiten in een expressie. De energie en informatie zitten in deze expressie, door ernaar te kijken
herinneren mijn cellen deze informatie weer en geeft zichzelf een healing. 

energie uitstralende expressie

13-02'13 Ik voel een energiestroom in mijn lijf die zich graag wil laten zien maar eerst nog
de juiste vibratie zoeken.

energie uitstralende poster canvas

maart 2013 Het is niet altijd makkelijk om jezelf te zijn, wie ben je nu echt en welk
gedeelte van jezelf mag losgemaakt worden omdat het niet meer past bij de wezen
die je nu ben. Voel je vrij. 

April 2013. Grote schoonmaak! Mensen komen met een reden in je leven, Je kan
van ze leren, houden, vervloeken, beminnen. Sommige van die mensen heb je niet
meer nodig. Het proces waar je dan inkomt kan verwarrend zijn, confronterend.
Zo ook het geval bij mij, aankijken, schoonmaken, healing en vooruit kijken. Er is
ruimte ontstaan voor nieuw. Welkom!

12-5'13
De kinderen en mijn man hebben van moederdag een fijne dag gemaakt met veel aandacht,
moeite, kado's en liefde, dit voelde best goed en kreeg inspiratie om een energie uiting te maken
van de boedha, die ik van mijn zusje heb gekregen.

energie uiting op canvas