nieuws

10-9-'18 er is zich al wat aan het ontvouwen/ Je kan het proces volgen op www.intuitief-design.nl

01-03'18 Na een tijd te zijn gestopt met logo ontwerp ben ik weer energie aan het stromen in creareclame. Het gaat nog wel even duren voordat ik de juiste vorm heb gevonden maar ondertussen ben ik al weer opdrachten aan het doen.

19-03-2018
Op mijn website is te lezen dat ik geen gebruik meer kan maken van mijn praktijkruimte. Mijn heerlijke ruimte heb ik in huis en dit huis moet ik binnenkort loslaten. Ik ben praktijk rileks begonnen met huisbezoeken en voorlopig ga ik dat weer doen. Ik zit middenin een scheidingsproces. Losmaken van een leven die in 26 jaar gevormd is door en met elkaar. Samen met de kinderen gaan we op zoek naar een andere vorm. Voor nu zijn we vooral bezig met alles regelen waar we waarschijnlijk tot de zomervakantie druk mee zijn. Energetisch maak ik ruimte om dit proces te documenteren om vanuit hier een begeleiding te kunnen bieden aan vrouwen in hetzelfde proces. De periode voor het besluit, tijdens het scheidingsproces en na de scheiding. Wat ik je al kan meegeven is. "Vrees niet voor dat wat kan gebeuren. Misschien gebeurt het niet"
19-02-2018
Helaas kan ik geen gebruik meer maken van mijn huidige praktijkruimte. Ik ben aan het zoeken naar een oplossing. Het is tot die tijd alleen mogelijk een huisbezoek afspraak te maken. Bij een reading aan huis kan ik ruimtes reinigen met energie en salie indien nodig.

Omgeving Arnhem komen er geen extra kosten bij. Woont u buiten Arnhem reken ik kilometer vergoeding tenzij u al een 4 sessiekaart heeft aangeschaft dan reken ik geen extra kosten.

Mail mailpraktijkrileks@gmail.com of app 0630136941 voor een huis afspraak.

21-08'17

De vakantie is alweer voorbij en het was heerlijk! Energie weer opgeladen en klaar voor een nieuwe richting. Al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam als Aura/Chakra Reader- Healer en ik mis het "werk"- leven, collega's om me heen en op zoek gaan naar een nieuwe richting.....dussssss sinds deze week ben ik alle vrijdagen werkzaam in het ziekenhuis als vrijwilliger waarbij ik met patiƫnten mag praten en aandacht geven als ze dat willen. Daarnaast zal ik mijn lieve collega's bij postnl weer gaan vergezellen voor een paar uurtjes in de week en hoop spoedig te starten met een opleiding in de zorg. Door deze vernieuwing zal ik minder mogelijkheden hebben om een reading/behandeling in te plannen maar zoals het er nu uitziet blijf ik op maandag, dinsdagmiddag, woensdag en donderdagmiddag werkzaam bij Praktijk Rileks.