Reading

Zittend tegenover elkaar lees ik jouw energie in je aura en chakra’s, waardoor je meer inzicht kan krijgen over jezelf in een bepaalde situatie.

Ik lees jouw informatie die je bij je draagt en door het te benoemen kunnen bepaalde emoties een plekje krijgen, eigenlijk weet je het zelf van binnen ook maar heb je het soms nodig dat het uitgesproken word.

Je kan een specifieke vraag hebben of kijken wat er op dat moment te zien is. Na de reading krijg je een healing om de informatie die vrij is gekomen een plek te geven en tijdens de reading komen er meestal ook beelden over wat er geheald mag worden.
Soms liggend op de tafel of je krijgt zittend op je stoel een healing.

Je mag de reading opnemen.

Bij een reading aan huis kan ik ruimtes reinigen met energie en salie indien nodig.


Duurt 1 tot max. 1,5 uur
Kosten € 75,- 
Afspraak maken
Afstand Reading

Gebruik ik meestal voor een reading op kinderen. maar kan natuurlijk voor iedereen. Nadeel is wel dat je niet direct door kan vragen en kan het zijn dat je toch behoefte hebt aan een healing naderhand, doordat je bij het lezen van de brief wel emoties los maakt maar misschien niet een plekje kan geven. Voordeel is dat je de reading altijd weer kan nalezen.

Met een foto, naam en leeftijd van de persoon doe ik thuis alleen de reading en ondertussen schrijf ik. Deze brief mail ik dan weer door.

Kosten (vooraf te betalen) € 55,- Wat is een reading?
Om een wat beter beeld te kunnen geven wat een reading is wil ik je graag via deze link doorverwijzen naar de opleiding waar ik mij oa heb kunnen ontwikkelen op dit gebied. Klik hier voor meer info over Reading.
h


Een afspraak annuleren:
Als u een gemaakte afspraak niet kunt nakomen verwacht ik dat u mij dit tenminste 24 uur van tevoren laat weten. Bij niet tijdig afmelden ben ik genoodzaakt U de helft van de nota in rekening te brengen. Dit ivm eventueel gemaakte kosten en mogelijkheid andere klant in te boeken. Afmelden kan dmv een mail, sms of bellen.et ei

salie amethyst abaloneschelp aura chakra healing reading
ndpun