De readings en behandelingen zijn heel persoonlijk maar misschien wil je toch een bericht achterlaten hoe het voor je was. Dit kan helpen voor andere om ook een stap te zetten en het helpt mij om zo vertrouwen te kunnen krijgen van mensen die mij nog niet kennen.
Stuur je ervaring via de mail dan plaats ik het op deze pagina, dit mag uiteraard anoniem. Alvast bedankt voor het plaatsen van jullie ervaringen op deze pagina. 

Amethist edelsteen
"Amethist past bij het 7de Chakra 
Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt."

 READING
Nathasja heeft mij tweemaal een reading gegeven waar ik heel veel kracht uit putte. Ze gaat op een heel integere en respectvolle manier te werk. Zonder oordeel en met inachtneming van jouw emoties. Hetgeen ze mij in de reading vertelde, klopte precies met mijn gevoel en werd een aantal maanden later ook nog eens onomstotelijk bevestigd. Ze is puur en zuiver in haar werk en geeft het aan als iets niet mogelijk is of niet geraadpleegd kan worden. Wil je een oprechte reading waar je iets aan hebt en waar je als gevoelsmens of praktisch mens iets mee kunt, dan raad ik je van harte Nathasja aan!

 INDIVIDUELE 7 CHAKRA'S healing sessies . 
Nathasja is een hartelijke vrouw die de tijd neemt om met je door te nemen waar je nu staat en wat je eventuele vragen of opmerkingen zijn. De ruimte waarin ze werkt is licht en sereen. Vandaag ben ik voor een vierde en laatste keer geweest. Alle chakra's zijn de afgelopen weken aan bod gekomen en Natascha heeft me geleerd hoe ik zelf de verantwoordelijkheid voor mijn energiehuishouding kan nemen door visualisaties/meditaties. Zij heeft een uitgebreide kennis en kunde; ik voelde me in goede handen.


Deze bijzonder warme inspirerende kundige healer en reader had mij een jaar geleden al een onvergetelijke healing en reading sessie gegeven. Ik neem alleen veel energieën van anderen mee en hier heb ik geregeld fysiek of mentaal last van dus en ik ben erg druk met mijn bedrijf en jonge kinderen dus een healing op zijn tijd is hemels voor mij en brengt me weer lekker terug in mijn eigen energie wat essentieel is voor mij om vanuit mijn hart en mijn intuïtie mijn pad te kunnen blijven bewandelen. Nathasja heeft een geheel eigen healingmethode ontwikkeld waarbinnen ze verschillende bijzondere technieken, sjamanistische rituelen en andere magische methoden combineert tot een healing op maat. De dag zelf was ik wat shaky en duizelig omdat er blijkbaar veel gebeurd was in mijn lijf en mijn chakra's maar de dag na de healing voelde ik me als herboren. De reading vooraf was net als de vorige keer zeer scherp en ontroerend omdat ze precies de thema's aan bod bracht die bij mij diep van binnen spelen. Ze geeft vervolgens hele concrete handvaten en wijze woorden hoe vervolgens om te gaan met deze thema's. Ik kreeg ook nog twee mooie boodschappen mee middels twee kaarten die ze trok uit een set waar ik de naam van kwijt ben.
Kortom: zeer waardevol als je concrete doelgerichte stappen wilt zetten in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling en groei en ook fysiek, mentaal en energetisch weer in balans wilt komen.


Het was zeer zeker een GEWELDIGE ervaring. Ik heb zoveel mooie dingen gehoord. Begin nu een beetje te doordringen wat er allemaal gebeurd is. Nogmaals onwijs bedankt. Ik heb er 2x 1,5 uur voor gereden en zo het zo weer doen. Super ervaring
Miranda-CHAKRA HEALING BALANCING + NABESPREKING"Enorm dankbaar voor de reading en healing aan huis. Zó bijzonder en mooi hoe Nathasja alle energieën en beelden die ze doorkrijgt weet te benoemen en preciés datgene aanvoelt wat er speelt. Zeer helpend hoe ze het allemaal voor je verwoord. Dat maakt het voor mezelf makkelijker om dingen een plek te geven." 
--READING AAN HUIS--
 
Wat een ontroerende en prachtige reading en chakra balancing kreeg ik van Nathasja! Ondanks dat ik sensitief van aard ben ben ik ook wetenschappelijk opgeleid en ga ik daardoor niet zomaar een reading aan. Het moet voor mij wel echt zin hebben en me inzichten bieden waar ik zelf niet 1,2,3, op was gekomen. Het mag voor mij ook absoluut niet vaag zijn. Ik ben dus een kritische cliënt! Maar bij Nathasja zat het gevoel gelijk goed. Dit werd bevestigd toen ik heel hartelijk, open en warm ontvangen werd in haar praktijk waar overigens ook heel veel moois te zien is. Er heerst een fijne serene rust, ik werd heel goed verzorgd en verder liet ik het geheel over me heen komen. Ik had alleen totaal niet verwacht dat Nathasja zo snel en zo accuraat de rode draad in mijn leven en de thema's die daarin een rol spelen in kaart zou krijgen. Ze kon ook heel goed afstemmen op de energie thuis en de energie rond het werk. Doordat mijn vraag over het werk ging kozen we er samen voor dat Nathasja daar haar gaven op zou richten en dit had tot gevolg dat ze hele duidelijke info en beelden doorkreeg die me echt over mijzelf en het pad dat ik tot nog toe bewandeld heb in het leven deden nadenken. Nathasja heeft door haar accuraatheid, de treffende info die ze gaf en de beelden die ze zag die toevalligerwijs sterk overeenkwamen met de beelden die ik de laatste tijd zelf terugkrijg (al dan niet in dromen) helemaal bewezen dat zij een belangrijke rol kan spelen in het slaan van een brug naar al hetgeen voor het oog niet zichtbaar is, in het hart misschien wel voelbaar maar waar we vaak de vinger niet op kunnen leggen en daar handen en voeten aan kan geven zodat we aan de hand van al deze mooie inzichten doelgericht verder kunnen op eigen kracht. Wat de specifieke balancing en healing betreft voel ik me veel lichter sinds de behandeling en voelt het echt als een soort reset, bepaalde gedachten en gevoelens over het verleden draag ik niet meer met me mee. Ook dit heeft zij zeker bewerkstelligd.

Laura-CHAKRA HEALING BALANCING + NABESPREKING

Lieve Nathasja,
Graag wil ik jou namens ons allemaal enorm danken voor een geweldig mooie ervaring op mijn verjaardag. Het was een hele bijzondere avond. Onze verwachtingen zijn overtroffen. Graag wil ik jou enorm bedanken voor het geven van een topservice, zo lief dat je alle tijd nam voor ons. Wij voelden zo’n klik en warmte bij jou, zo puur en fijn.
We genieten nog na. Mijn 40e verjaardag zal ik niet vergeten. Dank je wel voor alles.

CHAKRA PARTY OP MAAT
BeantwoordenBeste Mevrouw, Nathasja Pelgrom

Ten eerste wou ik u nog even hartelijk bedanken voor de behandeling.
Ik vond het namelijk een mooie ervaring en ook heel fijn! ----- Deze meneer had eenmaal thuis toch nog een paar vragen en deze vragen beantwoord ik via de mail altijd op reading niveau. Na het beantwoorden van zijn vragen ontving ik weer een berichtje:

Ik wil u hartelijk bedanken voor uw goede raad en alles er omheen! Super bedankt voor de goede nazorg en dat u mijn luisterend oor kon zijn!

Anoniem - CHAKRA HEALING BALANCING MET NABESPREKING
BeantwoordenVandaag mijn gewonnen chakra healing mogen ontvangen! Wat was dat fijn! Natasja heeft uitgebreid haar werk gedaan. Ook heb ik kaartjes mogen ontvangen. Die sloten zo mooi aan op de reading. De chakra healing was heel erg ontspannend en fijn. En het nieuwe kussentje ligt fijn en ruikt zo lekker! Ik kan Rileks absoluut aanbevelen, het is meer dan de moeite waard! Nogmaals bedankt!
Ester - CHAKRA HEALING BALANCING MET NABESPREKING
BeantwoordenHallo Nathasja,

Ik heb het allemaal even laten bezinken en heb er veel over nagedacht.

Ik begrijp helemaal wat je zegt. Het is een hele grote spiegel die me voorgehouden is. Het meditatie moment moet ik nog voor mezelf inplannen maar ik heb al een aantal stappen gezet om meer ruimte voor mezelf te creëren.

Dank je wel voor deze mooie ervaring!! Zo bijzonder wat je kunt en wat mooi dat je andere mensen helpt hiermee.

Liefs,

Miriam - AFSTAND READING
BeantwoordenREACTIES CHAKRA PARTY van de eerste try out

--"ik kwam super gestressed binnen en nu voel ik me echt heel ontspannen, de stress is echt uit mijn lijf"
--"Het was een super fijne ervaring en de beelden die ik zag tijdens de meditatie waren zo helder, echt heel fijn!"
--"Ik vond het heel bijzonder om mee te maken en zou dit een leuke ervaring vinden om met vriendinnen te gaan doen ipv traditioneel mijn verjaardag te vieren"

REACTIES CHAKRA PARTY:
--"Heerlijk dat je je eigen gang mag gaan tijdens de meditatie. Niks moet alles mag. En de wierook had een zoete magische geur."

--" Wilde nog even zeggen dat t heel fijn intens en ook bevrijdend was ook al was t heftig! En dat je een hele fijne stem hebt om naar te luisteren tijdens de healing..helder en duidelijk..de vibe is goed en ook de temperatuur voelde erg aangenaam..aangezien ik een koukleum ben..de opstelling ook fijn met de kussentjes en dekentje..muziek ook prettig ook qua volume..en warm ontvangst met koffie/thee etc. na sessie krentebolletjes en chocolade want had daarna best trek! ;)) heb nu je heerlijke wierook aan..gekozen voor kruin chakra, sahasrara chakra heel fijn! Dankjewel voor deze bijzondere sessie"
BeantwoordenNogmaals dank je wel Nathasja voor deze bijzondere ervaring!

Ilona-Chakra Healing Party 08-10'14
BeantwoordenVoor mij vooral veel duidelijkheid gebracht dank

Jan-Chakra balancing met nabespreking 12-2'14
BeantwoordenHet was echt een verrijking en heel prettig dat het in me eigen huisje kon. Ben veel wijzer geworden en heb meer rust na lang tijd. Heel erg bedankt !


BeantwoordenDank je wel Nathasja het was een mooie reading en ochtend ik heb er van genoten.

ANONIEM-Reading
BeantwoordenHeel bijzonder wat er vanmorgen is gebeurd, bevestiging dat ik op de goede weg zit. Het belangrijkste is dat ik mezelf weer herken, wie ben ik, waar sta ik voor.

Dank je wel Nathasja

ANONIEM- Reading
BeantwoordenHallo Nathasja,

Dank je wel voor de bijzondere ervaring! Dit was met recht een heel mooi kado. Ik kan hier veel mee en kom zeker graag nog een keer bij je terug.

Dank je wel!

Lieve groetjes Maddy

Reading- healing
BeantwoordenWat was dát bijzonder.....fijn, rust, herkenning, liefde, steun en vooral...hulp!!!
Dank je wel lieve Nathasja...xxx

ANONIEM - reading
BeantwoordenIk wist niet dat het zo'n impact zou hebben. Positief dan als enorme steun in de rug en een soort bewegwijzering voor het pad voor mij liggend te volgen.

ANONIEM - chakra balancing met nabespreking
BeantwoordenBedankt en het was heel prettig in uw praktijk te zijn

ANONIEM - reading
Beantwoorden


2 nov. 2013
Hoi Natasha,

We willen je nogmaals bedanken! We beginnen onze vrolijke en blije zoon weer te zien. Hij zit overduidelijk weer een stuk beter in zijn vel!

ANONIEM - afstand reading
BeantwoordenHoi Nathasja.

Je hebt heel wat bij mij los gemaakt.
Heb uitgesproken naar mijn man wat ik nou het uit het diepst van mijn hart zou willen wat mijn werk betreft en dit gaf voor mij al heel veel rust.
Ik wil je bedanken voor deze ervaring en ik kom zeker een keer bij je terug.

ANONIEM - reading
Beantwoorden


Comments