Chakra Balancing voor kinderen

Terwijl het kind op de behandeltafel ligt worden de chakra´s aangeraakt door aanraking met mijn handen. Niet te lang maar lang genoeg om met healing energie de chakra te reinigen en het kind de ontspanning te laten ervaren. Vooraf via de mail kunt u de reden waarom uw kind een behandeling kan gebruiken met mij bespreken en zal ik dit meenemen tijdens de chakra healing balancing.

Wat ik hierbij heel belangrijk vind is dat het kind plezier heeft en het prettig vindt om op deze manier een eventueel probleem te bekijken. Je zou kunnen denken aan slaap problemen, woede aanvallen, verdriet maar ook aan ontspanning en aandacht voor het kind. De behandeling kan in de praktijk maar ik kom ook graag bij je thuis. Bij een huisbezoek ligt het kind niet op een behandeltafel maar op de bank of in eigen bed. Ouders mogen hierbij uiteraard aanwezig zijn.

Bij een behandeling aan huis kan ik de slaapkamer van het kind reinigen met energie en salie indien nodig.

Duurt ongeveer 30 minuten. Kosten € 45,-

Veel ouders vinden het prettig om na de behandeling nog vragen te stellen of willen graag weten of er iets te zien was in de energie. Ik kan dan een korte reading doen om deze vragen te beantwoorden.

Een chakra balancing met reading achteraf duurt maximaal 1,5 uur Kosten € 75,-
Je kan pinnen of contant betalen.Een afspraak annuleren:
Als u een gemaakte afspraak niet kunt nakomen verwacht ik dat u mij dit tenminste 24 uur van tevoren laat weten. Bij niet tijdig afmelden ben ik genoodzaakt U de helft van de nota in rekening te brengen. Dit ivm eventueel gemaakte kosten en mogelijkheid andere klant in te boeken. Afmelden kan dmv een mail, sms of bellen.
salie amethyst abaloneschelp aura chakra healing reading

.....