chakra-healing-balancing-arnhem


"Nathasja heeft een geheel eigen healing methode ontwikkeld waarbinnen ze verschillende bijzondere technieken, sjamanistische rituelen en andere magische methoden combineert tot een healing op maat."


Gekleed, liggend op de behandeltafel of je eigen bank worden de chakra’s in beweging gebracht door een lichte aanraking van mijn handen, waardoor vastzittende energie vrij kan gaan stromen. In combinatie met healing energie wordt de chakra schoongemaakt en opgevuld met dat wat de chakra aangeeft.

Voor de balancing begint gebruik ik een smudging techniek om je aura te reinigen. Tijdens de balancing combineer ik healing- en reading energie. De healing energie stroomt na de balancing nog door je chakra's en aura met een nawerking van zo'n 2 weken (dit verschilt per behandeling).
Door met reading energie te werken kan ik "lezen" welke informatie er voor zorgt dat de chakra is zoals die op dat moment is en wat heeft de chakra nodig. Zo ben ik in contact met jouw chakra's en zo is geen één balancing hetzelfde."Zeer waardevol als je concrete doelgerichte stappen wilt zetten in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling en groei en ook fysiek, mentaal en energetisch weer in balans wilt komen."

Waarom een Chakra Healing-Reading Balancing :

Ontspanning. Gun je een moment voor jezelf waar je even helemaal niks hoeft, alleen maar ontvangen en genieten. Je ervaart na de balancing een intens gevoel van rust en ontspanning.

Tegen Stress. Tijdens deze balancing wordt het lichaam ontladen en je hoofd vrij gemaakt van energie die niet meer nodig is of van anderen zijn. Je lijf krijgt meer ruimte voor jezelf en ruimte voor energie die je nodig hebt voor je werk of andere activiteiten.

Emoties. Als je last hebt van schommelende emoties, het ene moment kan je de wereld aan en het andere moment voel je je energieloos. Zo lach je en zo huil je. Je word door deze balancing meer in contact gebracht met jezelf. De chakra's worden aangeraakt en geheald daar waar de emoties niet meer nodig zijn.

Iets anders. Geef aan waar je specifiek een balancing voor zou willen. Ter plekke kunnen we bespreken wat je wensen zijn. 


Iedere balancing is anders omdat ik intuïtief bezig ben met energie die op dat moment aandacht nodig heeft. Tijdens de balancing kunnen er beelden oplichten die ik na afloop zal bespreken. Na de balancing zal ik benoemen wat ik heb gedaan en wat er te "zien" was in de energie. Eventuele vragen kunnen dan op reading niveau besproken worden.


Een Chakra Healing-Reading Balancing duurt +/- 60 minuten. 
Kosten € 75,-   afspraak maken  


HealingvideoHealingvideoEen afspraak annuleren:
Als u een gemaakte afspraak niet kunt nakomen verwacht ik dat u mij dit tenminste 24 uur van tevoren laat weten. Bij niet tijdig afmelden ben ik genoodzaakt U de helft van de nota in rekening te brengen. Dit ivm eventueel gemaakte kosten en mogelijkheid andere klanten in te boeken. Afmelden kan dmv een mail, sms of bellen.